Obrenovac, 25.05.2022

BEZ SUĐENJA DO 4. NOVEMBRA


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 25.10.2019.
Viši sud se seli u Palatu pravde

Foto:Stefan Jokić
Zbog preseljenja u renoviranu zdradu Palate pravde do 4. novembra neće se održavati suđenja pred Višim sudom u Beogradu, a o novim terminima stranke će biti obaveštene pisanim putem.

Pored drugih, u četvrtak je zbog selidbe suda odložen početak ponovljenog suđenja Katarini Rebrači i njenim saradnicama koje se terete da su oštetile Fond za prevenciju raka dojke u koji su građani uplaćivali svoje priloge.

Do 4. novembra neće raditi ni pisarnica Višeg suda u Beogradu, a sud neće raditi ni sa strankama izuzev u hitnim predmetima po zakonu i Sudskom poslovniku.

U istom periodu, iz tehničkih razloga, neće biti u funkciji ni elektronska pošta suda, saopšteno je juče iz suda.

Spiskovi rasporeda kabineta i sudnica koje će koristiti sudije pomenutih odeljenja Višeg suda u Beogradu biće istaknuti na vidnim mestima, kao i na samom ulazu u zgradu suda.

Prva suđenja pred Višim sudom u renoviranoj Palati pravde u Beogradu počeće 4. novembra, a već sutradan, 5. novembra, pred tim sudom treba da počne suđenje u predmetu najpraćenijem u medijima - suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. godine u Borči.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE