Obrenovac, 17.05.2022

KONTROLE SE VRŠE U DVE SMENE


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 10.08.2019.
Gradski Sekretarijat proverava rad klima u vozilima javnog prevoza

Foto:Profimedia
Gradski Sekretarijat za javni prevoz nastavio je akciju provere rada klima-uređaja u vozilima, a samo je 8. avgusta, od 76 kontrolisanih, u osam vozila klima nije radila.

Kako se precizira u saopštenju Sekretarijata, tog dana je prekontrolisano 76 vozila, privatnih prevoznika i GSP-a, i utvrđeno je 16 nepravilnosti.

Od toga, osam vozila sa neispravnim klima-uređajem, šest vozača bez uniforme, jedno vozilo sa neispravnom displej-tablom i jedno vozilo koje nije čisto.

Kontrole se sprovode na terminusima svakog radnog dana, u dve smene.

Inspektori su do sada izvršili ukupno 525 vanrednih inspekcijskih nadzora nad radom klima-uređaja, odnosno provetrenosti vozila, i tom prilikom utvrdili da 91 vozilo poseduje neispravne klima-uređaje, dok 45 vozila ne poseduje klima-uređaje.

U skladu sa odredbama Odluke o javnom linijskom prevozu u Beogradu, prevoznicima su izdata rešenja za otklanjanje nedostataka u roku ne dužem od tri dana, a prevoznicima koji ne ispoštuju rešenja, biće izdati prekršajni nalozi.

Kontrola će biti nastavljena radi što funkcionalnije usluge prevoza i otklanjanja svih nepravilnosti, dodaje se u saopštenju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE