Obrenovac, 01.07.2022

OBRENOVAC - GRAD OTVORENOG SRCA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 30.12.2021.
Gradska opština Obrenovac na samom početku 2022. godine po jedanaesti put organizuje manifestaciju ”Obrenovac – grad otvorenog srca”.

Foto: lokalnenovine.rs


Gradska opština Obrenovac na samom početku 2022. godine po jedanaesti put organizuje manifestaciju ”Obrenovac – grad otvorenog srca”. Nakon pauze, zbog pandemije koronavirusa 1. januara 2022. godine na gradskom trgu deci Obrenovca će srećnu Novu godinu poželeti glumci, muzičari, plesači, klovnovi, Deda Mrazevi…

Zoran Ćorlomanović, član Veća Gradske opštine Obrenovac je izjavio da je manifestacija ”Obrenovac – grad otvorenog srca” posvećena deci.

– Ovde na obrenovačkom trgu 1. januara sa početkom u 11 časova biće organizovan program na kom će učestvovati umetnici, kulturno-umetnička društva, baletske grupe, učestvovaće pevači i horovi. Biće organizovani bazari, smotre i prikazi dečijih predstava i Deda Mraz će deliti slatkiše deci – poručio je Ćorlomanović i pozvao sve posetioce da se pridržavaju epidemioloških mera.

– Pozivam sve naše sugrađane da dođu, da ponesu masku i da drže distancu. Ovo je veliki prostor, može dosta ljudi da prisustvuje, a ujedno da izađu, da ponovo budemo zajedno i da obeležimo novu, srećniju, zdraviju i uspešniju 2022. godinu – rekao je Ćorlomanović.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE