Obrenovac, 02.07.2022

NOVO IGRALI┼áTE U VRTI─ćU ÔÇŁVESELJKOÔÇŁ


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.03.2022.
Direktor Javnog preduze─ça za za┼ítitu i unapre─Ĺenje ┼żivotne sredine Svetozar Andri─ç naglasio je da su u proteklom periodu, na razli─Źitim lokacijama u op┼ítini Obrenovac, otvorena 23 nova igrali┼íta namenjena deci.

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

U prethodnom periodu na teritoriji Gradske opštine Obrenovac otvorena su 23 nova igrališta za decu. Jedno od njih, igralište u vrti─çu ”Veseljko”, otvoreno je danas uz prisustvo predstavnika opštine Obrenovac.

Direktor Javnog preduze─ça za zaštitu i unapre─Ĺenje ┼żivotne sredine Svetozar Andri─ç  ovom prilikom je rekao da je za ovu godinu u planu rekonstrukcija igrališta ”Raketa”, koje ─çe biti oboga─çeno dodatnim sadr┼żajima, tako─Ĺe planira se i ure─Ĺenje igrališta u naselju Topolice.

Pored de─Źjih igrališta u vrti─çima i naseljima postoji i igralište u izletištu Zabran, a prema re─Źima direktora u planu je i veliki zip line u Zabranu za sve ljubitelje adrenalinskih sportova.

Rukovodilac vrti─ça ”Veseljko” Sanja Teofilovi─ç istakla je da je novoizgra─Ĺeno igralište lepo ure─Ĺeno, ali pre svega bezbedno, te da ─çe na takvom igralištu deca sa zadovoljstvom provoditi vreme, a da ─çe roditelji i zaposleni u vrti─çu nastojati da sa─Źvaju igralište u dobrom stanju, što je mogu─çe du┼że.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE