Obrenovac, 07.05.2021

PO─îELA PRIJAVA ZA VAKCINACIJU


Izvor: Kurir.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 12.01.2021.
Evo detaljnog uputstva kako da podnesete zahtev

Foto:Shutterstock


Gra─Ĺani Srbije popunjavanjem jednostavnog upitnika na Portalu www.euprava.gov.rs mogu iskazati interesovanje za vakcinisanje protiv Covida-19.

To je prvi korak u organizaciji masovne vakcinacije i dobijanja termina i mesta imunizacije u skladu sa prioritetima koje je propisao Insitut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanovi─ç" Batut.

Da bi koristili ovu uslugu na Portalu eUprava gra─Ĺani ne moraju da budu registrovani korisnici. Nakon popunjavanja upitnika dobija se SMS i imejl potvrde. U svakom trenutku je mogu─çe obrisati ili izmeniti iskazano interesovanje.

Od ─Źetvrtka kre─çe i kontakt centar putem kojeg ─çe gra─Ĺani mo─çi tako─Ĺe da iska┼żu interesovanje za vakcinisanje protiv Covida-19.

Upitnik se mo┼że popuniti i za bli┼że ─Źlanove porodice. Potrebno je navesti njihove podatke i ostaviti kontakt. Ukoliko ─Źlan porodice, za kojeg popunjavate uslugu, nema mobilni telefon ili imejl, mo┼żete navesti svoj.

Kako da popunite upitnik?

Da biste iskazali interesovanje i popunili upitnik kliknite na dugme "Pokreni uslugu".

Nakon toga potrebno je da popunite formular i navedete tra┼żene podatke. Imejl i kontakt telefon je neophodno da ostavite, kako bismo mogli posle da as kontaktiramo i javimo termin vakcinacije.

Mo┼żete da odaberete bilo koji tip vakcine za koji je Agencija za lekove i medicinska sredstva (ALIMS) potvrdila bezbednost, efikasnost i kvalitet, ili mo┼żete da odberete ┼żeljenog proizvo─Ĺa─Źa vakcine (jednog ili više).

Nakon što uspešno popunite upitnik na imejl i putem SMS poruke dobi─çete potvrdu sa detaljima.

Nakon što iska┼żete interesovanje, putem imejla i SMS-a obavesti─çemo Vas o terminu i mestu vakcinacije u zavisnosti od prioriteta imunizacije koji definiše Insitut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanovi─ç Batut".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE