Obrenovac, 29.11.2021

JESENJE ČIŠĆENJE KANALA KUPINAC


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 19.09.2021.
Počelo je jesenje čišćenje kanala Kupinac u svim delovima Obrenovca...

Foto:obrenovac.rs


Radove na čišćenju su obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac i nadležnih javnih preduzeća.

Ivan Stojić, član Veća Gradske opštine Obrenovac je na početku istakao da se odpočelo sa čišćenjem svih kanala na teritoriji opštine Obrenovac.

– Naši pouzdani partneri ”Srbijavode” i ”Beogradvode” su istog momenta kada su se stvorili uslovi pojavili na lokaciji i krenuli prioritetni deo čišćenja kanala kod kupališta Banja. Takođe ćemo uraditi čišćenje kanala na teritoriji cele opštine. Što se tiče kanala Kupinac i Baričke reke gde ćemo se spremiti za kišnu sezonu – poručio je Stojić i uputio apel stanovnicima Obrenovca.

– Pozvao bih naše sugrađane da se ovakva slika više ne pojavljuje pored najlepšeg dela Obrenovca. Opština Obrenovac će uložiti sav trud da očistimo, uredimo i ozelenimo sve površine. Pored svih velikih projekata kao što su banjska kupališta, nova bolnica, tržni centri smatram da bi bilo ljudski da više ne dozvolimo bacanje smeća i devastiranje površina – naveo je Stojić.

– Mislim da je suvišno da dozvolimo sebi da novac koji možemo da uložimo u dečija igrališta i mnogo lepše stvari trošimo na čišćenje kanala – zaključio je Stojić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE