Obrenovac, 05.10.2023

JAVNI POZIV - SUBVENCIJE ZA POLJOPRIREDNIKE


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 08.03.2023.
Raspisani javni pozivi za dodelu subvencija registrovanim poljoprivrednim proizvo─Ĺa─Źima

Foto:obrenovac.rs


U maloj pozorišnoj sali Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac”odr┼żana je tribina namenjena poljoprivrednim proizvo─Ĺa─Źima sa teritorije gradske opštine Obrenovac. Na tribini su predstavljeni javni pozivi koji se odnose na podsticaje namenjene poljoprivrednim pljoizvo─Ĺa─Źima. Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa sadr┼żajem javnih poziva, ali i sa uslovima i na─Źinima apliciranja i ostavrivanja prava na subvencije. Na tribini je u─Źeš─çe uzeo predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojevi─ç sa saradnicima.

Sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda raspisao je javne pozive za dodelu subvencija registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima. Raspisano je 5 javnih poziva na koje mogu aplicirati poljoprivredni proizvo─Ĺa─Źi. Poljoprivrednici ─çe imati priliku da unaprede na─Źin proizvodnje, obnove mehanizaciju i na taj na─Źin ostvare ve─çe prinose.

Iz Sekretarijata za poljoprivredu naglašavaju da su ove godine u odnosu na prethodnu, pove─çani podsticaji namenjeni poljoprivrednim proizvo─Ĺa─Źima.

Procedure za podnošenje prijava na objavljene javne pozive su pojednostavljene i sve neophodne informacije o sadr┼żaju javnih poziva i na─Źinima apliciranja, kao i pomo─ç oko popunjavanja prijava i pripreme potrebne dokumentacije, gra─Ĺani mogu dobiti u Kancelariji za poljoprivredu opštine Obrenovac, kao i na zvani─Źnom sajtu grada Beograda.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE