Obrenovac, 09.12.2021

PODELA NOVIH KANTI ZA ODLAGANJE KOMUNALNOG OTPADA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.11.2021.
U toku je akcija Javno komunalnog preduzeća 'Obrenovac', podela novih kanti za odlaganje komunalnog otpada.

Foto: lokalnenovine.rs


U toku je akcija Javno komunalnog preduzeća "Obrenovac", podela novih kanti za odlaganje komunalnog otpada. Svi sugrađani koji imaju potrebu da zamene stare kante novim posudama za odlaganje smeća, moći će to da učine u narednom periodu i to u prostorijama Javno komunalnog preduzeća. Usluga odnošenja smeća naredne godine biće proširena na još 5 mesnih zajednica, a to su Baljevac, Vukićevica, Poljane, Ljubinić i Orašac.

"Kupovina novih kanti za odlaganje smeća jedna je od realizovanih akcija kojom je Javno komunalno preduzeće "Obrenovac" učinilo, da se smanji potencijalna mogućnost za ponovnim pravljenjem divljih deponija širom Obrenovca. Molim sugrađane, da koriste kabaste subote, kako bi odložili kabasti otpad, a usluga za odnošenje ovog smeća je potpuno besplatna." - rekao je Ivan Stojić, član Veća opštine Obrenovac.

"Svakog meseca, do ispunjenja ugovora, dobijaćemo kante od proizvođača, a naša obaveza je da to podelimo i zamenimo. Građani koji se već nalaze na spiskovima za zamenu starih kanti, doći će svojim vozilom u prostorije Javno komunalnog preduzeća, dovesti stare kante ukoliko ih imaju, preuzeti novu kantu, potpisati revers, a u samoj proceduri izuzetno je važno da građani nemaju dugova prema preduzeću." - istakao je Milan Marošanin, direktor JKP "Obrenovac".


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE