Obrenovac, 04.07.2022

IZGRADNJA VODOVODNE MREŽE U KONATICAMA


Izvor: GO Obrenovac | Obrenovac, 16.03.2022.
Direktor JKP ”Vodovod i kanalizacija” Branko Matić naveo je, da je rok za izvođenje aktuelnih radova 90 dana, međutim kako kaže, građevinski radovi na izgradnji vodovodne mreže biće završeni i pre roka, u narednih 30 dana.

Foto:GO Obrenovac
U toku su radovi na izgradnji vodovodne mreže na teritoriji mesne zajednice Konatice. Radi se na izgradnji mreže vodosnabdevanja u dužini od 985 metara. Danas su građevinske radove obišli predstavnici opštine Obrenovac.

Predsednik Saveta mesne zajednice Baljevac Radojica Živković rekao je da će nakon izgradnje vodovodne mreže, za veliki broj građana iz ove mesne zajednice, biti dostupan priključak na mrežu vodosnabdevanja.Direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod i kanalizacija” Branko Matić naveo je, da je rok za izvođenje aktuelnih radova 90 dana, međutim kako kaže, građevinski radovi na izgradnji vodovodne mreže biće završeni i pre roka, u narednih 30 dana.

– Deonica koja se sada gradi je jako zahtevna, te se radi posebnom metodom, jer su pojasevi sa jedne i druge strane puta jako uski – rekao je Matić. On je ovom prilikom najavio preostale radove u ovom delu opštine Obrenovac.

– Kada je u pitanju izgradnja vodovodne mreže u ovom delu opštine Obrenovac, ostala je još izgradnja jednog kraka mreže, u Jovanovića kraju u mesnoj zajednici Baljevac. Vodovodnu mrežu u ovom delu nismo mogli izgraditi, jer nismo imali saglasnost vlasnika parcela, međutim kako smo problem prevazišli, pristupili smo pribavljanju građevinske dozvole, a radove ćemo moći da završimo našim sredstvima, tako da nećemo morati da čekamo sprovođenje javnih nabavki, te će do leta biti izgrađena vodovodna mreža i u ovom delu mesne zajednice Baljevac – rekao je Matić. Odbornik Skupštine opštine Obrenovac Marko Babić ovom prilikom naglasio je, da će mesna zajednica Konatice nakon izvedenih radova, u potpunosti biti pokrivena vodovodnom mrežom.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE