Obrenovac, 01.07.2022

KOMPLETNA REKONSTRUKCIJA ULICE OMLADINSKIH BRIGADA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 09.03.2022.
Obavljaju se radovi na rekonstrukciji Ulice Omladinskih brigada u mesnoj zajednici Barič

Foto:lokalnenovine.rs


U toku je potpuna rekonstrukcija najduže ulice na teritoriji mesne zajednice Barič. Ulica Omladinskih brigada biće rekonstruisana u dužini od 2 kilometra, od Ulice Baričkih boraca do Ulice Janka Tešića. Danas je radove obišao predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković sa saradnicima.

Predsednik Saveta mesne zajednice Barič Branko Mrđa naglasio je, da je dinamika građevinskih radova usklađena sa trenutnim vremenskim uslovima.

– Jedna od onih ulica koje su u najlošijem stanju, biće rekonstruisana. Radovi su počeli pre 10-ak dana, a kada budu vremesnki uslovi dozvolili, počeće asfaltiranje ove putne deonice – rekao je Mrđa.

Zamenik predsednika opštine Obrenovac Miloš Stanojević naveo je da je Ulica Omladinskih brigada značajna za ovaj deo Obrenovca.

– Kada ulica bude asfaltirana, ova ulica će moći da se nadoveže na Ulicu Ace Tešića i na taj način bude jedna od alternativnih pravaca, kada je u pitanju Obrenovački put i uopšte ovaj kraj – objasnio je Stanojević.

On je ovom prilikom rekao, da će nakon postavljanja novog asfalta na ovoj saobraćajnici, građani mesne zajednice Barič imati bolje uslove svakodnevnog života.

–Na inicijativu građana Bariča, zajedno u saradnji sa Sekretarijatom za javni prevoz, u nekom narednom periodu, uvešÄ‡emo autobusku liniju, pa bi samim tim građani ovog dela opštine Obrenovac dobili bolje uslove za život – istakao je Stanojević.

On je iskoristio priliku i podsetio, da će u narednom periodu građani ovog dela Bariča imati mogućnost priključka na novoizgrađenu kanalizacionu mrežu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE