Obrenovac, 29.11.2021

KINEZI VERUJU DA OVAJ SIMBOL PRIVLAČI PARE PA GA OBAVEZNO DRŽE U NOVČANIKU


Izvor: Kurir.rs/Sensa/Lokalne novine | Obrenovac, 07.11.2021.
Možete i sami da ga nacrtate i ćušnete u neku pregradu

Foto:Stefan Jokić


Ovaj simbol stavite u novčanik za privlačenje novca - veruje se da je magnet za obilje!

Postoje razni talismani za koje se veruje da privlače novac, kao što su kritali za obilje, kineski novčići u feng šuiju ili figura žabe koja prema kineskoj tradiciji donosi priliv novca u dom. Jedan simbol vekovima važi za nešto pozitivno i moćno - reč je o znaku beskonačnosti, objavila je Sensa.

Simbol beskonačnosti je jedan od najstarijih simbola koji se koristi se u mnogim kulturama. Smatra se da donosi pozitivan podsticaj na energiju, a posebno značenje ima kada ga nosite kao privezak na narukvici ili crvenom koncu.

Ovaj simbol se koristi za harmoniju i ravnotežu, a povezan je i sa brojem osam koji simbolizuje bogatstvo i prosperitet. U feng šuiju simbol beskonačnosti se koristi za harmonizaciju prostora i poboljšanje vitalne či energije u domu.

Prema feng šui stručnjacima u stanju je da pozitivno utiče na svaki prostor u kome će se nalaziti. Postoji simbolika da ovaj znak treba nacrtati na komadiću papira i nositi ga u novčaniku kako bi privukao energiju obilja i priliv novca.

Možete ga ukrasiti, nascrtati omiljenom bojom ili mu dati svoj lični pečat.

Ako često crtate ovaj znak u svom planeru ili rokovniku to može dovesti do uspeha, a ukoliko ga istaknete u spavaćoj sobi ojačaće energiju ljubavi između partnera.

Ukoliko okačite ovaj znak u bilo kojoj prostoriji, on će uskladiti prostor. Ako nosite ovaj simbol na sebi, on će dati energiju i snagu, kao i transformisati negativnu energiju u pozitivnu. Znak beskonačnosti je simbol pozitivne energije i kontinuiranog razvoja, pa ga možete na razne načine iskoristiti za prizivanje dobrih vibracija.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE