Obrenovac, 07.05.2021

U SKELI PODELJENE KANTE ZA ODLAGANJE OTPADA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 10.01.2021.
Domaćinstvima sa teritorije mesne zajednice Skela podeljene su nove kante za odlaganje otpada

Foto:obrenovac.rs


U mesnoj zajednici Skela, uz prisustvo zaposlenih iz Javnog komunalnog preduzeća ”Obrenovac”, podeljene su kante za odlaganje smeća. U narednom periodu, planirano je da se podeli 110 novih kanti za smeće širom Gradske opštine Obrenovac.

– Javno komunalnog preduzeća ”Obrenovac” sprovelo je javnu nabavku krajem prošle godine. Juče smo podelili 20 kanti za smeće u samom Obrenovcu, Rvatima, Mislođinu i Bariču, danas je akcija nastavljena u Skeli – rekao je Bojan Janković, šef službe naplate iz JKP Obrenovac i najavio podelu novih kanti za smeće za domaćinstva sa teritorije mesne zajednicu Stubline.

– Imamo spisak od 110 korisnika koji će dobiti kante za smeće i biti evidentirani za naplatu. Novi korisnici koji se prijavljuju za uslugu odnošenja smeća treba da imaju adekvatan prilaz do mesta na kojem će kante stajati kako bi zaposleni iz JKP-a sa svojim vozilima neometano mogli da odnose smeće – kazao je Janković.

– Nastavljamo raspodelu kanti za smeće u Ulici Miloja Beljinca u zaseoku Avramovac, gde ranije nisu postojali uslovi za odnošenje smeća. Bližimo se cifri od 500 domaćinstava koji koriste uslugu odnošenja smeća – naglasio je Milan Stojić, član Saveta mesne zajednice Skela.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE