Obrenovac, 18.05.2022

KLINCI ĆE MOĆI DA VIDE POLICIJSKE KONJE I UPOZNAJU DRESIRANE PSE


Izvor: Tanjug/TV Pink,Lokalne novine | Obrenovac, 25.04.2019.
Druženje za prvomajske praznike u centru Beograda! Moći će da uzmu otisak prsta i pričaju s policajcima

Foto:Nebojsa Mandic
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović najavio je da će 3, 4. i 5. maja isred Doma Narodne skupštine, Skupštine grada Beograda i u Pionirskom parku biti održana manifestacija Policija zajednice.

Stefanović je u intervjuu za TV Pink pozvao sve građane, a posebno one najmlađe, da vide kako izgleda policijska konjička brigada, da upoznaju dresirane pse, da vide nova policijska vozila i opremu, najveća tehnološka dostignuća, izvedu otisak prsta, ali i da razgovaraju s policijom.

Takođe, Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ) doneće veštačku stenu na koju će najmlađi sugrađani uz pomoć pripadnika SAJ-a, moći da se uspenju, ali biće i drugih demonstracija policije iz različitih sektora.

"Mislim da će građanima biti interesantno. Ove godine nećemo za Dan policije imati onako kako smo to radili prethodnih godina, biće više manifestacija koncertnog, zatvorenog tipa u Centru 'Sava', ali ćemo različitim manifestacijama pre toga da demonstriramo šta policija može, ume i da približimo rad policijaca građanima zato što uz podršku građana policija bolje obavlja svoj posao", rekao je Stefanović za TV Pink.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE