Obrenovac, 10.05.2021

MINISTARSTVO PRIVREDE RASPISALO JAVNI POZIV


Izvor: Kurir.rs/Tanjug/Lokalne novine | Obrenovac, 16.03.2021.
Mladima i ┼żenama u biznisu ponu─Ĺeno 23 miliona dinara podr┼íke

Foto:Zorana Jevti─ç


Ministarstvo privrede raspisalo je javni poziv kojim je mlade ljude i ┼żene preduzetnice pozvalo da se prijave za dobijanje savetodavnih usluga, specijalizovanih obuka i monitoring usluga, objavljeno je na slu┼żbenoj internet stranici.

Za podršku mogu da konkurišu mladi izme─Ĺu 18 i 30 godina u slu─Źaju da su potencijalni ili novoosnovani preduzetnici, kao i privredni subjekti ─Źiji su osniva─Źi ili vlasnice ┼żene, odnosno u slu─Źaju da su ve─çinske vlasnice ili zakonske zastupnice.

Ponu─Ĺeno je šest vrsta savetodavnih usluga, od pomo─çi u izradi poslovnog plana do usluga kod prijava za EU programe.

U širokom rasponu me─Ĺu 10 ponu─Ĺenih obuka su one za po─Źetnike u poslovanju, za elektronsko poslovanje, kao i one za pripreme za Jedinstveno evropsko tr┼żište.

Usluga mentoringa namenjena je mikro, malim i srednjim privrednim društvima i preduzetnicima, a pored razvoja poslovanja ima za cilj smanjenje broja neuspešnih privrednih subjekata.

Za usluge, obuke i mentoring ukupno je ponu─Ĺeno 23,3 miliona dinara a po korisniku ukupna vrednost podrške ne mo┼że pre─çi 110.000 u bruto iznosu.

Prijave zainteresovni mladi i ┼żene mogu podneti do 1. aprila a krajnji rok za završetak paketa ponu─Ĺenih usluga je kraj godine.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE