Obrenovac, 25.05.2022

Potpisani ugovori za 'Matursko leto'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 03.07.2019.
Ove godine besplatno letovanje na grčkom ostrvu Zakintos obezbeđeno je za 38 najboljih maturanata obrenovačkih srednjih škola kao i za 12 studenata

Foto:Printscreen
U maloj sali Sportsko-kultrunog centra ”Obrenovac” danas su potpisani ugovori u okviru projekta ”Matursko leto”. Projekat se realizuje treći put zaredom i njime je obezbeđeno besplatno letovanje na grčkom ostrvu Zakintos za 38 najboljih maturanata obrenovačkih srednjih škola kao i za 12 studenata.

Član Veća Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević navodi da se ovaj projekat u potpunosti finansira iz sredstava opštine.

"Već treću godinu za redom opština organizuje ovakvo besplatno letovanje. Nastavnička veća sve tri srednje škole iz Obrenovca odabrala su po dva najbolja učenika iz svakog odeljenja završnih godina na osnovu njihovih rezultata. Potpisnici ugovora su i studenti koji nisu dobili studentsku nagradu ove godine ali su njihovi rezultati u toku studija bili izvanredni i kandidovali su ih za ovu nagradu", rekao je Stanojević i dodao da je ovo još jedan vid motivacije mladih da budu dobri đaci i studenti.

Vladimir Drača, menadžer turističke agencije ”Balkan fan”, naglasio je da se agencija opredelila za zanimljiv program putovanja.

"Naša agencija je, na sreću, i ove godine zadužena za realizaciju jednog sjajnog i uspešnog projekta. Imamo čast da odvedemo 50 najboljih đaka na prelepo grčko ostrvo Zakintos. Pored fantastičnog smeštaja i kompletnih uslova putovanja koje smo obezbedili naš fokus je bio na tome da mladima ne bude dosadno. Svakodnevno smo im pripremili različite aktivnosti, krstarenje u potrazi za kornjačama, poseta najlepšim plažama, igre bez granica, uveče su žurke, kao i poseta čuvenoj tavreni kod Mihalisa", kazao je Drača.

On je naglasio da će mladi Obrenovčani na Zakintosu provesti sedam noćenja, nakon čega će još jedno noćenje imati u Solunu gde će imati priliku da se upoznaju sa istorijom i znamenitostima tog mesta.

Polazak maturanata i studenata zakazan je za 10. avgust.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE