Obrenovac, 04.07.2022

Poziv za probne voza─Źe za trening u NAVAK-u


Izvor: Gradska opstina Obrenovac | Obrenovac, 11.02.2022.
Krajnji rok za dostavljanje prijave iz ovog Javnog poziva isti─Źe zaklju─Źno sa 10.03.2022. godine.

Foto:Gradska opstina Obrenovac


´╗┐

Raspisan je javni poziv za poha─Ĺanje besplatnog treninga bezbedne vo┼żnje u Nacionalnoj voza─Źkoj akademiji za voza─Źe sa probnom voza─Źkom dozvolom.


Miloš Stanojevi─ç, zamenik predsednika Gradske opštine Obrenovac je izjavio da svi gra─Ĺani sa teritorije opštine Obrenovac koji  poseduju probnu dozvolu B kategorije mogu da se prijave za trening u Nacionalnoj voza─Źkoj akademiji.


– Ovaj trening je zna─Źajan kako bi voza─Źi po─Źetnici stekli reflekse i znanje kako treba da odreaguju u slu─Źaju da auto po─Źne da proklizava, kao i u slu─Źaju da se pri velikim brzinama na putu na─Ĺe prepreka i kako treba da reaguju pri naglim ko─Źenjima – rekao je Stanojevi─ç.


Stanojevi─ç je dodao da su na prošlim treninzima voza─Źi po─Źetnici stekli dragocena znanja i veštine o bezbednoj vo┼żnji.


Prijave sa pripadaju─çom dokumentacijom dostavljaju se li─Źno predajom na pisarnici Gradske opštine Obrenovac ili elektronskim putem preko prijavnog formulara na sajtu Gradske opštine Obrenovac. Krajnji rok za dostavljanje prijave iz ovog Javnog poziva isti─Źe zaklju─Źno sa 10.03.2022. godine.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE