Obrenovac, 04.07.2022

NOVI ASFALT U DELU ULICE MILOŠA OBRENOVIĆA(VIDEO)


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 18.04.2022.
Asfaltiranje putne deonice u centralnom delu gradske opštine Obrenovac

Foto:lokalnenovine.rs


Obavljaju se radovi na asfaltiranju Ulice Miloša Obrenovića kod broja 36. Biće asfaltirana putna deonica u dužini od 80 metara . Danas su građevinske radove obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

Član Veća opštine Obrenovac Miloš Stanković istakao je, da su nakon rešenih imovinsko-pravnih problema, stvoreni uslovi za asfaltiranje ove putne deonice.

– Ponosni smo na činjenicu, da se paralelno čak 11 projekata realizuje na teritoriji III mesne zajednice. Uskoro se završavaju radovi na izgradnji staze na Vašarištu, kao i radovi u naselju Topolice – poručio je Stanković.

Predsednik Saveta III mesne zajednice Igor Vjetrović naglasio je da su se građani koji imaju stambene objekte u ovom delu Ulice Miloša Obrenovića, obratili Savetu mesne zajendice sa zahtevima za asflatiranje ove putne deonice.

– Uporedo sa ovim radovima obavljaju se građevinski radovi u naselju Vašarište, na izgradnji staze u dužini od 230 metara, kao i u naselju Topolice, gde se gradi plato sa novim parking mestima. Ovo je pokazatelj odgovornosti Gradske opštine Obrenovac prema građanima, jer su ovo radovi koji se sprovode upravo zbog potreba građana – naveo je Vjetrović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE