Obrenovac, 09.06.2023

POSAO U POŠTI SRBIJE


Izvor: Kurir.rs/Beta/Lokalne novine | Obrenovac, 06.05.2022.
Posao na ove 4 pozicije, evo kako da se prijavite

Foto:Profimedia


Pošta Srbije je, usled širenja asortimana usluga i razvijanja mre┼że poslovnica, danas pokrenula stalni konkurs za zapošljavanje kandidata na pozicijama voza─Źa, poštara, dostavlja─Źa i šalterskih radnika na celoj teritoriji Srbije.

Svi zainteresovani za rad na ovim pozicijama mogu da se prijave isklju─Źivo elektronskim putem, na korporativnom sajtu Pošte. Za potrebe realizacije konkursa Pošta Srbije je kreirala na korporativnom sajtu posebnu stranicu http://konkurs.posta.rs/, gde su dostupne sve informacije, uslovi konkursa uputstvo i obrazac za prijavu.

Ova stranica bi─çe stalno aktivna za kontinuirane prijave kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, a njihove aplikacije bi─çe razmatrane i obra─Ĺene prema aktuelnim kadrovskim potrebama. Stranica ─çe slu┼żiti i za budu─ça oglašavanja i informisanje o otvorenim mogu─çnostima za zapošljavanje.

Pošta Srbije je jedno od najstarijih i najve─çih preduze─ça u zemlji, ─Źiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih.

"Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne rezultate temelji na kvalitetu ljudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoro─Źnoj strategiji da privu─Źe i zadr┼żi najbolje kandidate, kao i da se zajedno sa zaposlenima dalje razvija", navodi se u kompanijskom saopštenju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE