Obrenovac, 04.07.2022

POSAO U POŠTI SRBIJE


Izvor: Kurir.rs/Beta/Lokalne novine | Obrenovac, 06.05.2022.
Posao na ove 4 pozicije, evo kako da se prijavite

Foto:Profimedia


Pošta Srbije je, usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, danas pokrenula stalni konkurs za zapošljavanje kandidata na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika na celoj teritoriji Srbije.

Svi zainteresovani za rad na ovim pozicijama mogu da se prijave isključivo elektronskim putem, na korporativnom sajtu Pošte. Za potrebe realizacije konkursa Pošta Srbije je kreirala na korporativnom sajtu posebnu stranicu http://konkurs.posta.rs/, gde su dostupne sve informacije, uslovi konkursa uputstvo i obrazac za prijavu.

Ova stranica biće stalno aktivna za kontinuirane prijave kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, a njihove aplikacije biće razmatrane i obrađene prema aktuelnim kadrovskim potrebama. Stranica će služiti i za buduća oglašavanja i informisanje o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje.

Pošta Srbije je jedno od najstarijih i najvećih preduzeća u zemlji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih.

"Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne rezultate temelji na kvalitetu ljudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoročnoj strategiji da privuče i zadrži najbolje kandidate, kao i da se zajedno sa zaposlenima dalje razvija", navodi se u kompanijskom saopštenju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE