Obrenovac, 21.02.2024

NA OVOM MESTU MO┼ŻETE KUPITI AUTO VE─ć ZA 500 EVRA


Izvor: Kurir.rs/A.K./Lokalne novine | Obrenovac, 26.05.2023.
Najskuplji ide i do 360.000 evra

Foto:Nemanja Pan─Źi─ç


Na oglasniku Sasomange raznovrsna je ponuda automobila, od malih gradskih, porodi─Źnih, vozila razli─Źitih veli─Źina i klasa pa do luksuznih limuzina i SUV vozila u cenovnom rangu od 500 do ─Źak 360.000 evra, ─Źija je proizvodnja iz 2022. godine, ka┼że za Kurir Saša Mitrovi─ç, head vertikale Auto-moto i nautika.

- U susret sezoni godišnjih odmora, kao i s dolaskom svakog prole─ça, u velikoj meri raste i potra┼żnja za novim i polovnim vozilima, što potvr─Ĺuje svakodnevni rast posetilaca oglasniku Sasomange.rs, pri ─Źemu se potencijalni kupci informišu o trenutnim cenama na tr┼żištu, kao i aktuelnoj ponudi novih i polovnih vozila.

Ponuda novih automobila na tr┼żištu je sve bolja, što pokazuje i rast ponude novih vozila na našem portalu, ali tako─Ĺe rast je vidljiv i u ponudi polovnih automobila, koji na našem oglasniku vrlo brzo na─Ĺu put do novih vlasnika - ka┼że Mitrovi─ç, i dodaje da je ponuda u skladu sa o─Źekivanjima svakog potencijalnog kupca.

Naglašava i da ─çe svako na─çi vozilo u skladu sa o─Źekivanjima i mogu─çnostima, kao i da se ponuda uve─çava svakim danom jer je oglašavanje vozila potpuno besplatno bez obzira na broj oglašenih vozila.

- Uz naše dostupne promocije oglašavanja, prodavci vrlo brzo prona─Ĺu kupca za svoja vozila. Vodimo ra─Źuna da naša ponuda vozila bude raznolika i prilago─Ĺena svakom kupcu, a u ponu─Ĺenom izboru su i potpuno nova vozila dostupna odmah za kupovinu i preuzimanje.

Ponuda ─çe svakako biti raznovrsna, od malih gradskih vozila, porodi─Źnih vozila razli─Źitih veli─Źina i klasa do luksuznih limuzina i SUV vozila iz putni─Źkog segmenta, ali prodavci nude i bogatu ponudu komercijalnih vozila, od lakih dostavnih teretnih vozila pa sve do teškog kamionskog programa - navodi Mitrovi─ç i dodaje:

- Cene i ponuda ponu─Ĺenih vozila na sajtu Sasomange.rs prilago─Ĺeni su svakom kupcu, od kupaca najjeftinijih vozila cenovnog ranga od 1.000 do 3.000 evra, gde je prosek godine proizvodnje ponu─Ĺenih vozila od 2002. do 2011, pa sve do najskupljih vozila iz ponude, kojima se cene kre─çu od 250.000 pa do 360.000 evra, ─Źija je proizvodnja iz 2022.

"Zastavini" modeli "jugo" i "skala" isti─Źu se me─Ĺu najjeftinijim vozilima u ponudi, sa cenom od 500 evra za 2004. godište pa do 1.100 evra za 2007. godište u odli─Źnom stanju, re─Ź je o o─Źuvanim primercima vozila s malo pre─Ĺenih kilometara, a prednosti su im izuzetno jeftino redovno odr┼żavanje kod lokalnog majstora, dostupnost rezervnih delova i jeftina registracija.

Prema njegovim re─Źima, vozila evropskih proizvo─Ĺa─Źa su u cenovnom rangu od 1.000 pa do 1.500 evra.

- Ponu─Ĺena su na prodaju u okviru ponude našeg oglasnika, uglavnom se radi o vozilima iz 2000. godine i sli─Źnih godišta sa skromnijim paketima opreme, a tako─Ĺe nisu skupa za odr┼żavanje usled izuzetne dostupnosti rezervnih delova, koju tako─Ĺe mo┼żete pogledati na našem oglasniku, koji svakodnevno nudi preko 270.000 aktivnih oglasa za rezervne delove i opremu vozila. Najskuplja ponu─Ĺena vozila pripadaju premijum segmentu svetske auto-industrije, uglavnom je re─Ź o evropskim proizvo─Ĺa─Źima "Lamborgini", "Porše""Mercedes Benc"BMW, starosti su do dve godine, vrhunskih sportskih i luksuznih karakteristika sa ponu─Ĺenom cenom od po─Źetnih 100.000 pa sve do 360.000 evra za novi "lamborgini urus" sa 650 KS i fantasti─Źnom opremom.

Dodaje i da je prednost kupovine ovog segmenta vozila ponu─Ĺenog na Sasomange.rs dostupnost vozila za kupovinu odmah, bez dugih rokova isporuke proizvo─Ĺa─Źa, ali i osetna razlika u ceni izme─Ĺu cene ponu─Ĺenih vozila na oglasniku i novih u salonima proizvo─Ĺa─Źa.

- Doma─çem kupcu polovnog automobila i dalje su najva┼żniji brend, godina proizvodnje, pre─Ĺena kilometra┼ża, servisna istorija prethodnog odr┼żavanja, ukupna cena vozila sa svim prate─çim troškovima registracije i da li je vozilo imalo prethodnih havarija. Ono što se isti─Źe u pretrazi jeste potra┼żnja za manjim gradskim, ali i porodi─Źnim automobilima srednje veli─Źine, ove dve kategorije se najbr┼że prodaju, pa zahtevaju ─Źestu posetu potencijalnih kupaca na Sasomange.rs i svakodnevno pra─çenje novoobjavljenih oglasa automobila iz ove dve kategorije - objašnjava Mitrovi─ç i savetuje:

- Ukoliko vam neko odbije transport vozila do servisa, nemojte ga ni kupovati jer uvek mo┼żete biti prevareni na taj na─Źin ako ne obratite pa┼żnju na kvalitet tog automobila i taj problem ne eliminišete pregledom, to mo┼że imati dalekose┼żne posledice u kasnijoj eksploataciji vozila. Obratite pa┼żnju na redovni troškovnik svih optere─çenja koje to vozilo nosi na godišnjem nivou. Velika kubika┼ża nosi sa sobom i skupu registraciju, skuplji servis, skuplje rezervne delove... Zdrav balans izme─Ĺu vaših ┼żelja i vaših mogu─çnosti je osnova dobre kupovine.

Saša Mitrovi─ç

Savet voza─Źima

Saša Mitrovi─ç savetuje voza─Źe da budu oprezni pri kupovini vozila.

- Pitajte prodavce što više pitanja o ukupnom stanju, istoriji odr┼żavanja, prethodnim intervencijama na vozilu, poreklu i nameni kojoj je slu┼żilo, a zatim to uporedite sa stanjem vozila. Pregledajte sve papire koji su vam dostupni, servisnu knji┼żicu i saobra─çajnu dozvolu, u kojoj ─çe biti upisan prethodni vlasnik, ve─çinu tih podataka mo┼żete i sami proveriti preko interneta.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, tra┼żite od prodavca da se vozilo pregleda u ovlaš─çenom ili nezavisnom servisu o vašem trošku jer tako ulo┼żenih 100 evra mo┼że vam kasnije uštedeti mnogo vremena, novca, a i ┼żivaca.

Trudimo se da ponuda na našem oglasniku zadovoljava sve potrebe tr┼żišta, a posebnim dogovorima sa prodavcima i trgovcima sa našeg oglasnika postigli smo da su cene ponu─Ĺene na Sasomange.rs više nego konkurentne, a ─Źesto i jeftinije od ostalih ponuda na tr┼żištu. Posetioci našeg oglasnika ─çe uvek na─çi pravi odnos cene i kvaliteta u svim našim kategorijama i prona─çi ─çe ono što je predmet njihovog interesovanja.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE