Obrenovac, 29.11.2021

NEBO SE OTVARA PRED ARAN─ÉELOVDAN


Izvor: Kurir.rs/srbijadanas.com/Lokalne novine | Obrenovac, 20.11.2021.
┼Żelju zamislite u ta─Źno odre─Ĺeno vreme i veruje se da ─çe se dogoditi ─îUDO!

Foto:Youtube Screenshot SputnikTV Hram


- Aran─Ĺelovdan. To je dan kada morate da se obratite našem an─Ĺelu ─Źuvaru - najstro┼żem, ali i najpravednijem svetom Arhangelu Mihailu, vo─Ĺi nebeskih trupa.To je onaj an─Ĺeo koji je svrgnuo Lucifera u borbi izme─Ĺu dobra i zla, svetlosti i tame.

Evo kada je najbolje vreme da od svetoga Arhan─Ĺela Mihaila zatra┼żite sre─çu, zdravlje i ispunjenje ┼żelja:

20. novembar - danas pokušajte da izbegnete neprijatne susrete i mesta koja ne volite. Od 14:12 pa do 14:45 tra┼żite da vas zaštiti od zlih ljudi, negativne energije, te da nam podari mir i snagu.

21. novembar - Obavezno oti─Ĺite u crkvu i zapalite sve─çu. Molite se svom an─Ĺelu. Na ovaj dan tra┼żite od an─Ĺela da ispuni vašu najdublju i najva┼żniju ┼żelju. Otvorite dušu i srce, delite radosti i tugu i na kraju se zahvalite. Nebo prima molitvu ceo dan.

22. novembar - Ovaj dan zatra┼żite od Arhan─Ĺela Mihaila da vam pomogne sa teško─çama na poslu. Bilo da je u pitanju ┼żelja za ve─çom platom, boljom pozicijom ili drugim poslom, ovu ┼żelju zamislite u periodu od 8:48 pa do 9:32.

Postoji predanje prema kome je Arhangel Mihailo kao nagradu od Boga dobio mogu─çnost da se dva puta godišnje spusti u pakao i oslobodi duše grešnika pru┼żaju─çi im po─Źinak u nebeskom carstvu.

Ovo je dan kada morate da posetite crkvu, zatra┼żite sre─çu i blagostanje, ali i dan kada je po┼żeljno da u─Źinite što više dobrih dela. Izbegavajte sva─Ĺe, bes, negativnost. Po┼żeljno je da od Aran─Ĺelovdana, pa do 28. novembar kada po─Źinje Bo┼żi─çni post, oprostite svojim neprijateljima i o─Źistite dušu, spremaju─çi se za ovaj veliki podvig.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE