Obrenovac, 19.07.2024

NOVE ŠAHOVSKE TABLE U NASELJU ROJKOVAC


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 23.05.2023.
U naselju Rojkovac, u gradskom delu opšštine Obrenovac, postavljene su šahovske table

Foto:obrenovac.rs


Na zahtev gra─Ĺana, ljubitelja šaha Gradska opština Obrenovac, u saradnji sa Javnim komunalnim preduze─çem i Javnim preduze─çem za zaštitu i unapre─Ĺenje ┼żivotne sredine, obezbedila je nove šahovske stolove za sugra─Ĺane koji ─çe svoje slobodno vreme mo─çi od sada da provedu na poseban na─Źin. Danas je gra─Ĺane naselja Rojkovac posetio predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojevi─ç sa saradnicima.

Stanojevi─ç je ovom prilikom naglasio da ─çe nove šahovske table omogu─çiti ljubiteljima šaha, da se zabave ali i da dodatno razviju veštine i znanja u igri.

– Jedno od najlepših naselja naše opštine Rojkovac, na molbu naših sugra─Ĺana dobilo je 2 nove šahovske table na kojima ─çe gra─Ĺani iz ovog dela Obrenovca, ali i svi oni koji vole šah, mo─çi da se dru┼że na ovom mestu, igraju šah i poka┼żu svoja znanja – rekao je Stanojevi─ç.

On je istkao da ─çe 2 nova šahovska stola unaselju Rojkovac biti mesto susreta generacija, starijih sugra─Ĺana, koji rado provode vreme igraju─çi šah, ali i onih mla─Ĺih Obrenov─Źana koji tako─Ĺe vole ovu igru i koji ─çe imati priliku da dodatno usavršavaju svoje veštine i znanja uz igru sa iskusnijim šahistima.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE