Obrenovac, 19.05.2024

URU─îENE NAGRADE NAJBOLJIM STUDENTIMA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 11.05.2023.
Danas su uru─Źene nagrade najboljim studentima sa teritorije gradske op┼ítine Obrenovac

Foto:lokalnenovine.rs


Na Konkursu opštine Obrenovac, 50 studenta dobilo je nagradu u iznosu od 72.000,00 dinara. Nagrade studentima, uru─Źili su predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojevi─ç i pomo─çnik predsednika opštine Dragan Bla┼żi─ç.

Studenti koji su po Konkursu dobili nov─Źanu nagradu, imaju prose─Źne ocene iznad 8,5.

Oni su ovom prilikom zahvalili Gradskoj opštini Obrenovac na uru─Źenim nagradama i istakli, da su iste izme─Ĺu ostalog i motivacija za dalje u─Źenje i profesionalno napredovanje.

Stanojevi─ç je naglasio da rado razgovara sa studentima o njihovim daljim planovima vezanim za karijeru i usavršavanje.

– Studenti koji su danas preuzeli svoje zaslu┼żene studentske nagrade su budu─çnost Obrenovca. Danas smo imali priliku da sa njima porazgovaramo o njihovim planovima za budu─çnost, o tome kako vide svoju karijeru – naveo je Stanojevi─ç.

On je istakao da opština kroz ovakav vid podrške studentima, nastoji da studente iz Obrenovca dodatno motiviše i nekim delom olakša studiranje.

– 50 najboljih dobilo je stipendije, me─Ĺutim oni koji nisu uspeli da ostvare pravo na studentsku nagradu, ima─çe mogu─çnost i ove godine da otputuju na besplatno letovanje, a to je i na─Źin da do─Ĺemo do svih studenata koji konkurišu za naše nagrade, koji pokazuju dobre rezultate, da im na neki na─Źin zahvalimo, ali i da ih nagradimo za rezultate koje posti┼żu. Oni su budu─çnost i svo to znanje i iskustvo koje sti─Źu i koje ─çe dalje sticati, treba da ostane ovde, da zajedno razvijamo Obrenovac, a i celu dr┼żavu – rekao je Stanojevi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE