Obrenovac, 10.05.2021

NEMA VIŠE ČEKANJA


Izvor: Alo.rs/M.Š./Lokalne novine | Obrenovac, 23.02.2021.
Uvedena važna promena

Foto:Petar Marković


U skladu sa epidemiološkim propisima, a u želju da neohodnu proceduru korisnik PIO fonda završi bezbedno i u što kraćem periodu, pomenuta ustanova otvorila je "e-Šalter".

Kako bi izbegli stvaranje redova, ali i efikasno nastavili sa radom PIO fond je pokrenuo moderan sistem rada, za čiju upotrebu ne treba da izdvojite previše vremena, ali ni truda.

Sve što vam je potrebno je pristup Internetu i pametni uređaj.

Kako navode e-Šalteru se može pristupiti preko Portala e-Uprave republike Srbije, preko sajta Fonda PIO ili diretno preko adrese e-Šaltera, www.esalter.pio.rs/ .

Kako radi e-Šalter?

Kada stranka pristupi e-Šalteru, neophodno je da se prvo saglasi sa uslovima korišćenja. Zatim, potrebno je da izabere nadležnu organizacionu jedinicu kojoj upućuje zahtev, kao i vrstu zahteva koji podnosi.

Stranka ima opciju da preuzme obrazac zahteva, koji se inače nalazi na sajtu Fonda, da ga odštampa , popuni, skenira ili da ga popuni elektronski, digitalno potpiše i pošalje ga zajendo sa sakeniranim prilozima dokaza koje uz zahtev dostavlja.

Potom potvrđuje slanje i šalje zahtev.

Nakon slanja zahteva, stranka dobija ID broj podnetog zahteva sa obaveštenjem da je zahtev primljen u kojoj organizacionoj jedinici i u koje vreme.

Zahtevi se mogu predati i ako nisu potpisani na klasičan način i skenirani.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE