Obrenovac, 18.06.2021

OBRENOVAC - GRAD ZNANJA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 06.06.2021.
Poziv za predavače koji žele da učestvuju u realizaciji programa ”Obrenovac-grad znanja” tokom leta 2021. godine

Foto:obrenovac.rs


Kancelarija za mlade Gradske opštine Obrenovac, zajedno sa Sportsko-kulturnim centrom ”Obrenovac” i Bibliotekom ”Vlada Aksentijević”, već 11 godina realizuje program ”Obrenovac-grad znanja”.

Cilj ovog programa je da obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom leta 2021. godine.

Namera je da se kroz različite teme mladima iz Obrenovca obezbedi:

osposobljavanje za rešavanje problema, povezivanje i primenu znanja i veština u daljem obrazovanju, profesionalnom radu i svakodnevnom životu,
razvoj sposobnosti komuniciranja, dijaloga, osećanja solidarnosti, kvalitetne i efikasne saradnje sa drugima i sposobnosti za timski rad i negovanje drugarstva i prijateljstva.

Sav materijal potreban za izvođenje radionica obezbediće Kancelarija za mlade Uprave GO Obrenovac. Učešće u projektu za sve polaznike će biti besplatno. Termini za izvođenje programa biće usaglašeni prema potrebama i mogućnostima polaznika, odnosno nastavnika, uz napomenu da se svaki program može dodatno prilagoditi. Za realizaciju aktivnosti koristiće se prostori biblioteke i SKC-a u Obrenovcu.

Iz Kancelarije za mlade opštine Obrenovac navode da je zadovoljstvo najaviti program letnjih radionica, nakon dužeg perioda tokom kojeg nije bilo većih okupljanja.

– Ovom prilikom pozivamo zainteresovane predavače koji će držati radionice tokom letnjih meseci, da osmisle programe za mlade, koji će biti inspirativni i zanimljivi mladim ljudima – rekao je direktor Kancelarije za mlade opštine Obrenovac Uroš Mirićić.

On je takođe naveo da će programi i ove godine biti prilagođeni svim uzrasnim kategorijama populacije mladih.

– I ove godine, jedan deo programa biće namenjen studentima i srednjoškolcima, a programi će trajati od 1. jula do 31. avgusta i održavaće se u prostorijama Kancelarije za mlade, u Domu kulture i Paležu, kao i u ostalim prostorijama SKC-a po potrebi i u prostorijama Biblioteke ”Vlada Aksentijević” – istakao je Mirićić i dodao da će nakon izbora radionica biti otvoren poziv za mlade koji će se prema svojim interesovanjima prijavljivati za učešće na radionicama.

Ovim putem pozivamo zainteresovane iz Obrenovca da se prijave za predavače za održavanje obuka, radionica, kurseva, škola koje će obezbediti kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom leta 2021. godine u periodu od 1. jula do 30. avgusta 2021. godine.

Prijavu slati preko prijavnog formulara.

Rok za podnošenje prijava je 10. juna 2021. godine. Detaljnije informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade ili na mejl kzm.obrenovac@gmail.com.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE