Obrenovac, 28.07.2021

Realizuje se program 'Obrenovac-grad znanja'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.07.2019.
I ovog leta deca i mladi iz Obrenovca mogu besplatno da učestvuju u zanimljivim radionicama

Foto:Printscreen
Kancelarija za mlade opštine Obrenovac, u saradnji sa Sportsko-kulturnim centrom ”Obrenovac”, i ove godine u okviru programa neformalnog obrazovanja realizuje šest besplatnih radionica pod nazivom ”Obrenovac – grad znanja”. Program ima za cilj da mladima obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta.

Radionica ”Sa naukom na TI” se realizuje od 1. do 30. jula i jedna je od najposećenijih, potvrdio je član Veća Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević.

"Cilj ovog programa je povećanje interesovanja za prirodne nauke kod dece, kao i povećanje nivoa upotrebnog znanja i osposobljavanje mladih za samostalno, kreativno i istraživačko mišljenje i učenje. Kroz kratke i zanimljive eksperimente, koji mogu da se urade i samostalno kod kuće, deca uče osnove hemije i fizike. Iskreno se nadam da će ovo iskustvo navesti neke da se u budućnosti bave naukom. Ostalo je još nekoliko dana do kraja realizacije ove radionice, a već početkom avgusta će početi radionica modernog pevanja, koja je do sada uvek bila veoma posećena", rekao je Stanojević.

On je naglasio da će se sa ovim programom nastaviti i u narednom periodu, kao i tokom zimskog raspusta.

Pored pomenute dve radionice, deca i mladi su se mogli prijaviti još na radionicu etno pevanja, umetnost Orijenta, plesnu radionicu “Summer” salsa kao i na radionicu ”Platneni ceger je IN, plastična kesa je Recycle Bin”.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE