Obrenovac, 02.07.2022

OD CENE 1 ARA U BEOGRADU ZVRTI SE U GLAVI


Izvor: Kurir.rs/Bizlife/Lokalne novine | Obrenovac, 19.04.2022.
Parče zemlje 10 sa 10 metara košta pravo bogatstvo

Foto:Youtube Printscreen


Cene nekretnina u Beogradu kao da ne znaju za granice, a koliko je to zaista - "piše" na jednoj kapiji, na kojoj je oglašena prodaja placa za koji prodavac traži milionsku cifru.

U Ulici Milana Tepića, u neposrednoj blizini bolnice "Dragiša Mišović" i nekoliko diplomatskih predstavništava, prodaje se plac od devet ari, a cena po aru koja se traži iznosi fantastičnih 210.000 evra.

To znači da ukupna cena placa iznosi neverovatnih 1,89 miliona evra.

Zemljište je ograđeno kvalitetnom i visokom ogradom, a prema fotografijama, na samom zemljištu ima drveća i niskog rastinja.

Za poznavaoce prilika ova cena sigurno nije iznenađujuća, naročito što se taj deo grada smatra "elitnijim", a u okolini već ubrzano niču brojni stambeni objekti, ali i poslovni, pa čak i zdravstveni.

Ipak, ne možemo a da se ne "osvrnemo" na cenu zemljane površine od svega 900 metara kvadratnih čija cena je tolika da je oglašivač morao da stavi cenu po aru, a ne ukupan iznos, verovatno da izbegne prvobitni "šok", kao u mesarama gde se sve češće cene proizvoda odnose na 100 grama, jer je za kilogram iznos deset puta veći.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE