Obrenovac, 02.07.2022

OBRENOVAC DOBIJA JOŠ JEDNU OBILAZNICU


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 17.03.2022.
Asfaltiranje Kolubarske ulice u mesnoj zajednici Belo Polje

Foto:lokalnenovine.rs


U toku su radovi na izgradnji saobraćajnice u mesnoj zajednici Belo Polje. Nakon izgradnje dela Kolubarske ulice, Belo Polje dobiće vezu sa Arboretumom i direktno sa kružnim tokom kod hotela na ulazu u Obrenovac. Danas su radove na ovoj putnoj deonici obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

Predsednik Saveta mesne zajednice Belo Polje Nemanja Ilić naglasio je važnost ove ulice za građane ovog dela opštine koji će, kako kaže, jednostavnije stizati na svoja radna mesta, ali i lakše se kretati ka Beogradu, budući da neće morati prolazi kroz centar grada, već će moći da koriste novoizgrađenu obilaznicu kao alternativni pravac.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Slavko Berić ovom prilikom najavio je građevinske radove širom opštine Obrenovac.

– Danas su izvođači radova u mesnoj zajednici Belo Polje, paralelno se izvode radovi u mesnoj zajednici Baljevac, nakon čega se prelazi u Konatice, uradiće se putevi u Poljanama, Piromanu i Broviću, a nakon toga počinju radovi u Ljubiniću, Drenu i Vukićevici, potom u Orašacu i Trstenici. Radove ćemo izvoditi sve dok ne stignemo asfaltom do svake kuće – rekao je Berić.

Radovi se obavljaju na Kolubarskoj ulici u dužini od 658 metara, a nadležni navode da bi trebalo da se završe do kraja dana.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE