Obrenovac, 17.05.2022

Obrenovački osnovci raspust provode na planinama


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 30.04.2019.
Put Goča, Divčibara i Bukulje krenulo je više od 300 mališana

Foto:lokalnenovine.rs
U ponedeljak ujutro više od 300 mališana otputovalo je na Goč, Divčibare i Bukulju u sklopu programa "Eko kampovi". Učenici će sedam dana vaskršnjeg raspusta provesti potpuno besplatno na najlepšim srpskim planinama.

Dragan Blažić, pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac, naglasio je da se radi o jedinstvenom programu u Srbiji koji se uspešno realizuje od 2012. godine.

"Nadam se da će mališane poslužiti vreme i da će imati lepu zabavu kao i uvek do sada. Objekti su spremni, pošto su u prethodnom periodu renovirani i u znatno boljem stanju su nego što su bili. Još jedna prilika da se druže mališani, da se gradska deca druže sa decom sa sela, da se lepo upoznaju i steknu nova prijateljstva", rekao je Blažić.

Program koji u potpunosti finansira Gradska opština Obrenovac, realizuje se u saradnji sa ”Centrom dečjih letovališta i oporavilišta Beograd”. Sedmodnevni boravak na planinama omogućen je svim učenicima nižih razreda obrenovačkih osnovnih škola tokom zimskog, vaskršnjeg i letnjeg raspusta. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE