Obrenovac, 05.10.2023

OD 1. MAJA GAS ZA GRAĐANE SKUPLJI ZA 10%


Izvor: Kurir.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 24.03.2023.
Rastu i plate zaposlenih u 'Srbijagasu', evo kolika im je POVIÅ ICA!

Foto:filmfoto / Alamy / Alamy / Profimedia


Nadzorni odbor JP "Srbijagas" usvojio je predlog izmena i dopuna Programa poslovanja nacionalne gasne kompanije za 2023. godinu, kojima se, između ostalog, projektuje povećanje regulisanih cena za javno snabdevanje malih kupaca i domaćinstava, na nivou od 10 odsto počev od 1. maja ove godine, saopštilo je to javno preduzeće.

- Ovim dokumentom obuhvaćen je i izmenjen Plan zarada zaposlenih u JP "Srbijagas" u skladu sa potpisanim izmenama Kolektivnog ugovora, kojim je utvrđeno povećanje osnovne zarade u iznosu od 6 odsto, počevši od januara ove godine, a uzeta u obzir i fluktuacija zaposlenih - navedeno je u saopštenju objavljenom na sajtu "Srbijagasa".

U rebalansu Programa poslovanja, u okviru fizičkog obima poslovanja kompanije, korigovane su, odnosno uvećane, planske veličine ukupne nabavke gasa u smislu većeg utiskivanja nabavljenih količina prirodnog gasa u Podzemno skladište Banatski Dvor, u cilju obezbeđenja sigurnosti snabdevanja tržišta Srbije prirodnim gasom u narednoj zimskoj sezoni.

U saopštenju je istaknoto da su ove odluke članovi Nadzornog odbora, uz prisustvo generalnog direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića sa saradnicima, donete na sednici održanoj 21. marta, a "u cilju još boljih poslovnih rezultata, rasta i razvoja kompanije".

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE