Obrenovac, 01.07.2022

OMIKRON PRODUŽAVA RASPUST?!


Izvor: Kurir.rs/Blic.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 10.01.2022.
Odluka možda u sredu 12. januara

Foto:Shutterstock


Zbog drastičnog povećanja zaraženih korona virusom, u sredu 12. januara trebalo bi da se održi sastanak na kome će biti razmatrana epidemiološka situacija i eventualne nove odluke o promeni modela nastave ili produžetka raspusta.

Na sastanku će učestvovati predstavnici Ministarstva prosvete, Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut".

Oni će razmotriti sve parametre u vezi sa epidemiološkom situacijom i, prema potrebi, doneti nove odluke o eventualnoj promeni modela nastave.

- Ministarstvo prosvete prati epidemiološku situaciju i u skladu sa njom donosiće se i nove mere oko organizovanja nastave ili eventualnog produžetka raspusta - rečeno je nezvanično iz Ministarstva.

Eventualna odluka o promeni modela nastave biće objavljena u petak, 14. januara, tako da će učenici i nastavnici, pre svega u Vojvodini, gde nastava počinje 17. januara, biti blagovremeno obavešteni ukoliko budu donete nove mere, uključujući i one vezane za moguće produženje raspusta.

Za učenike iz centralne Srbije, kojima se raspust završava 24. januara, moguće nove mere, biće razmatrane naknadno.

Inače, danas smo oborili korona rekord! Preme današnjem preseku, za poslednja 24 časa u Srbiji je na korona virus pozitivno 9.122 osoba od 27.290 testiranih.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE