Obrenovac, 23.09.2023

OSNOVNA ŠKOLA ”POSAVSKI PARTIZANI” PROSLAVILA 55 GODINA POSTOJANJA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 03.05.2023.
Osnovna škola ”Posavski partizani” obeležila je 55 godina postojanja, završna svečanost povodom obeležavanja Dana škole održana je u petak, 28. aprila u pozorišnoj sali Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac”

Foto:obrenovac.rs


Predstavnici Gradske opštine Obrenovac, nastavnici, saradnici i građani prisustvovali su svečanosti.

Direktor Osnovne škole ”Posavski partizani” Miroslav Krstić naglasio je da je tokom cele nedelje, povodom obeležavanja Dana škole, organizovan niz različitih aktivnosti.

– Organizovana su sportska takmičenja, književni susret, izlet, likovni i literarni konkurs i kviz znanja. Završnu priredbu spremali su polaznici dramske i recitatorske sekcije, članovi hora i orkestra naše škole – rekao je Krstić.

Ovo je bila prilika da se pomenu i uspesi učenika ove škole.

– Učenici su i ove godine kao i prethodnih, postigli izuzetne rezultate iz svih nastavnih predmeta. Na održanim takmičenjima, osvajali su prva tri mesta. Osim toga, što su učenici uspešni na takmičenjima iz nastavnih predmeta, učenici su imali uspeha i u vannastavnim aktivnostima. Naša škola je ove godine četvrti put zaredom proglašena za najuspešniju osnovnu školu u školskom sportu na teritoriji grada Obrenovca.Najveći uspeh imala je odbojkaška ekipa devojčica naše škole, koje su postale državni prvak Srbije. Polaznici filmske sekcije osvojili su prvo mesto na takmičenjima u Brazilu, Hrvatskoj i Grčkoj, a trenutno su na finalnom takmičenju u Italiji – naveo je Krstić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE