Obrenovac, 17.05.2022

Rekonstrukcija trotoara širom Obrenovca


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.05.2019.
Plan nadležnih je da se oštećenja saniraju na više od 100 lokacija u gradu

Foto:lokalnenovine.rs
Ekipe Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca započele su sanaciju i rekonstrukciju postojećih i izgradnji novih trotoara početkom prethodne nedelje. Radovi su se i danas izvodili u centru grada, u Ulici Vojvode Mišića, kao i u Nemanjinoj ulici. U predstojećim danima trotoarska mreža biće sanirana na više od 100 lokacija u gradu.

"Šesti radni dan kako smo u Nemanjinoj ulici, u toku su završni radovi i postavljanje ivičnjaka, a ako vremenske prilike dozvole, za vikend očekujemo i postavljanje asfaltnog sloja. Uporedo sa ovim radovima u pojedinim delovima grada se menjaju behaton ploče. Trenutno se radi 800 metara u Nemanjinoj, što je 1600 kvadratnih metara, a vrednost ove investicije je 5 miliona dinara samo na ovom delu", rekao je direktor preduzeća Milan Marošanin. 

On je najavio da se posle ove lokacije prelazi na trotoar u Ulici Vojvode Mišića od Crne tačke do benzinske stanice ”Mol”.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac Mirko Vranešević naglasio je da će radovi biti gotovi u najkraćem mogućem roku.

"Moram da kažem da ću kao predsednik Komisije za bezbednost u saobraćaju, prvenstveno zbog pešaka, biti na raspolaganju svim sugrađanima i da ćemo sprovesti jednu vrstu ankete. Naravno, mislimo na mnogo stvari ali uvek može da se desi da nešto promakne, stoga molim sve sugrađane koji imaju potrebu ili znaju na kom mestu nismo uradili navoze na trotoarima da se jave na broj telefona 064/8322-053 ili na imejl adresu mirko.vranesevic@obrenovac.org.rs kako bi i taj posao bio urađen", kazao je Vranešević.

Član Veća Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanković podsetio je da će se radovi izvoditi na preko stotinu lokacija u gradu i to istovremeno na više lokacija, kao i da se očekuje da će svi radovi biti završeni u naredna dva i po meseca.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE