Obrenovac, 02.07.2022

OBAVEŠTENJE ZA ĐAKE


Izvor: Espreso/Novosti/Lokalne novine | Obrenovac, 24.01.2022.
Od 5. do 8. razreda i srednjo┼íkolci kombinovano, mla─Ĺi neposredno

Foto:Profimedia


U centralnoj Srbiji danas po─Źinje drugo polugodište, a Tim za škole odlu─Źio je da osnovci od prvog do ─Źetvrtog razreda nastavu poha─Ĺaju neposredno, dok ─çe ─Ĺaci od petog do osmog razreda nastavu pratiti po kombinovanom modelu, podeljeni u dve grupe.

Za u─Źenike srednjih škola nastava ─çe se tako─Ĺe odvijati prema kombinovanom modelu.

Kako je saopštilo Ministarstvo prosvete, tokom boravka u školi, od momenta ulaska u školsko dvorište do napuštanja školskog dvorišta, obavezna je upotreba zaštitnih maski za sve zaposlene, u─Źenike i druge koji se na─Ĺu u tom prostoru.

Potrebno je i poja─Źati mere opšte i li─Źne higijene, a naro─Źito voditi ra─Źuna o redovnom provetravanju svih prostorija u kojima borave u─Źenici i zaposleni u školi.

Tim za škole apeluje i o─Źekuje od u─Źenika i zaposlenih u školama, kao i roditelja da dosledno primenjuju mere li─Źne zaštite od infekcije kako u školi, tako i van.

Isti─Źu da je posebno va┼żno izbegavati masovna okupljanja u zatvorenom i na otvorenom prostoru, naro─Źito ukoliko se tokom okupljanja ne primenjuju propisane mere li─Źne zaštite.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE