Obrenovac, 04.07.2022

Komisija za bezbednost u saobra─çaju nastavlja akciju podele priru─Źnika ÔÇŁPa┼żljivkova pravilaÔÇŁ


Izvor: Gradska opština Obrenovac | Obrenovac, 17.02.2022.
Predsednik Komisije za bezbednost u saobra─çaju Milo┼í Stanojevi─ç istakao je, da je su┼ítina akcije da deca steknu znanja koja ─çe im biti od koristi celog ┼żivota.

Foto:Gradska opština Obrenovac


´╗┐

Danas su deci predškolskog uzrasta iz vrti─ça ”Zvon─Źica” u Stublinama i vrti─ça ”Veseljko” u gradskom delu opštine Obrenovac, podeljeni priru─Źnici ”Pa┼żljivkova pravila”. Komisija za bezbednost u saobra─çaju opštine Obrenovac u saradnji sa policijskom stanicom Obrenovac i Agencijom za bezbednost u saobra─çaju nastavlja akciju podele ─Źasopisa, koji najmla─Ĺim u─Źesnicima u saobra─çaju na razumljiv i slikovit na─Źin pru┼ża osnovne informacije o va┼żnim saobra─çajnim propisima.

Predsednik Komisije za bezbednost u saobra─çaju Miloš Stanojevi─ç istakao je, da je suština akcije da deca steknu znanja koja ─çe im biti od koristi celog ┼żivota.

– Oni ─çe u─Źestvovati u saobra─çaju svakog dana, a ako na vreme budemo po─Źeli da radimo sa njima, od njih ─çemo napraviti odgovorne ljude koji ─çe odgovorno pristupiti saobra─çaju – rekao je Stanojevi─ç.Kako isti─Źe, deca koja kre─çu u prvi razred, trebalo bi da poznaju osnove bezbednog u─Źestvovanja u saobra─çaju, a upravo ovi priru─Źnici jedan su od efikasnih na─Źina u─Źenja saobra─çajnih pravila.

Tokom predavanja u vrti─çu ”Zvon─Źica” u Stublinama, posebna pa┼żnja bila je usmerena na traktore kao ─Źesta prevozna sredstva u ovom delu opštine Obrenovac.

– Traktori su mašine sa kojima se deca ovamo svakodnevno susre─çu. Pre godinu dana imali smo nemilu scenu, tako da moramo sa decom raditi na tu temu. Deca na ove mašine ne gledaju iz pravog ugla, misle da je to nešto ─Źime bi mogli da se igraju – poru─Źio je Stanojevi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE