Obrenovac, 18.05.2022

POSAVCI, MALI GENIJALCI


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 30.05.2019.
'Å KOLA U PLAVOJ Å UMI'

Foto:lokalnenovine.rs
Zbirka pesmica, pričica i igrokaza učenika OŠ "Posavski partizani", pod nazivom "Škola u plavoj šumi", ugledala je svetlost dana. Zahvaljujući sredstvima dobijenim na konkursu Omladinskog fonda kreativna i talentovana deca ove škole dobila su priliku da sve svoje ideje pretoče u stvarnost.

Pored toga, zahvaljujući inicijativi učenica, koje su takodje dobile sredstva za realizaciju svog projekta, u dvorištu škole su postavljene nove klupe.

Sve što su napisali i osmislili, Posavci su predstavili i svojim drugarima iz izdvojenog odeljenja ove obrazovne ustanove na Zabrežju. Kako i sami kažu, proveli su dan pun smeha, edukacije i zabave.

Ove godine je od strane Omladinskog fonda podržano 13 projekata i skoro svi su već realizovani.

"Kroz prošlogodišnji konkurs Omladinski fond, GO Obrenovac i Kancelarija za mlade podržala je učenike OŠ Posavski partizani dva lepa projekta, sa ukupno 120.000 dinara. Ideje naših malih sugradjana koji su želeli da ulepšaju svoje školsko dvorište, kao i literarne sekcije ove škole, koje su odštampale svoj zbornik radova."- rekao je član Veća GO Obrenovac, Miloš Stanojević

U nedeljama koje slede biće predstavljeno još nekoliko projekata koje su mladi Obrenovčani želeli da pokrenu i učine prostor u kom borave daleko lepšim.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE