Obrenovac, 04.07.2022

ASFALTIRAN PLATO ISPRED CRKVE SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG U SKELI


Izvor: GO Obrenovac | Obrenovac, 15.03.2022.
Crkva Svetog Vasilija Ostro┼íkog u Skeli jedna je od namla─Ĺih crkava na podru─Źju op┼ítine Obrenovac, a zahvaljuju─çi pomo─çi donatora kontinuirano se radi na ure─Ĺenju crkve.

Foto:GO Obrenovac


´╗┐

U porti crkve Svetog Vasilija Ostroškog u mesnoj zajednici Skela, u toku su radovi na asfaltiranju prilaznog puta i parkinga, kao i na ogradi oko porte. Danas je crkvu u Skeli obišao predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav ─îu─Źkovui─ç sa sardnicima.

Asfaltiranje prilaznog puta i parkinga olakša─çe dolazak vernika, posebno tokom kišnog perioda.

– Ovo nam zna─Źi, jer dok nije bio ura─Ĺen ovaj plato, prilikom ulaska u crkvu, unosilo se blato. Planiramo da i dalje nastavimo sa radovima na ure─Ĺenju crkve – rekao je sveštenik Tihomir Panovi─ç i ovom prilikom zahvalio je Gradskoj opštini Obrenovac i predsedniku opštine Miroslavu ─îu─Źkovi─çu na donacijama.Crkva Svetog Vasilija Ostroškog u Skeli jedna je od namla─Ĺih crkava na podru─Źju opštine Obrenovac, a zahvaljuju─çi pomo─çi donatora kontinuirano se radi na ure─Ĺenju crkve.

– Broj ljudi koji pohodi ovom hramu pokazuje da treba ulo┼żiti još sredstava u ure─Ĺenje prostora oko crkve, treba nastaviti sa izgradnjom pre svega doma koji bi bio u sklopu crkvene porte. Mi smo se trudili, dok smo asfaltirali sve nekategorisane puteve, da radove upotpunimo sa ure─Ĺenjem centralnih delova naših sela – rekao je ─îu─Źkovi─ç i dodao da su u toku gra─Ĺevinski radovi na izgradnji trotoara u Grabovcu, izme─Ĺu osnovne škole i manastira, tako─Ĺe i radovi na ure─Ĺenju centarlnog dela mesne zajednice Stubline, gde se postavlja nedostaju─ça saobra─çajna signalizacija.Pored radova na ure─Ĺenju crkve, u mesnoj zajednici Skela u toku su radovi i na asfaltiranju.

– Nastavlja se asfaltiranje ulice u Neši─ça kraju u du┼żini od 900 metara. Tako─Ĺe, sportsku halu u ovoj mesnoj zajednici mo─çi ─çe da koriste i drugi, ne samo u─Źenici – poru─Źio je predsednik Saveta mesne zajednice Skela ┼Żivota Mir─Źeti─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE