Obrenovac, 04.12.2021

POTPISAN UGOVOR ZA IZGRADNJU NOVOG AKVA PARKA U OBRENOVCU


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 28.10.2021.
Najavljen je početak realizacije projekta izgradnje novog akva parka u okviru kompleksa obrenovačkih bazena

Foto:lokalnenovine.rs


Novi akva park biće atraktivan kako za starije tako i za mlađe korisnike usluga bazena. U toku je izrada kompletne projektno – tehničke dokumentacije, nakon čega će se sprovoditi pripremni radovi na terenu, dok je predviđen rok za izgradnju 320 dana. Građevinske radove izvodiće firma Alex Engineering & Construction d.o.o. koja je angažovana na izgradnji mnogobrojnih sportskih objekata i velikih bazena širom Srbije.

Ljiljana Obradović predstavnica firme Alex Engineering & Construction d.o.o. istakla je da će se izgradnjom novog akva parka upotpuniti celina koju čine već postojeći objekti.

– Mislim da su Obrenovčani zadovoljni kako radimo, a ovaj novi akva park biće interesantan dodatak već postojećem kompleksu. Imam saznanja da Beograđani dolaze na zatvorene bazane u Obrenovcu, gde je voda kontrolisana, ispravna, što je izuzetno značajno za korisnike – navela je Obradović.

Kako su poslednjih godina aktuelni akva parkovi, firma Alex Engineering & Construction d.o.o. stavila je akcenat na izgradnju istih.

– Radili smo na Ubu, gde smo izgradili jedan veliki akva park, takođe izvođeni su radovi i u Doljevcu. Radili smo na izgradnji velikog broja sportskih objekata, velikih vaterpolo bazena, takođe na izgradnji bazena u Vrdniku, hotelu Splendid, na Spensu u Novom Sadu, naime radimo na izgradnji bazena u veoma reprezentativnim objektima – rekla je Obradović.

Direktor Javnog preduzeća Sportsko-kulturni centar ”Obrenovac” Ivan Jegovorić ovom prilikom naglasio je da će radovi biti završeni u predviđenim rokovima.

– Jasan je pravac razvoja opštine Obrenovac. U junu 2022. godine, Obrenovčani će imati jedan predivan akva park, koji će biti ponos svih nas, imaćemo nešto što ranije nije viđeno u Srbiji. Trudimo se da napravimo nešto jedinstveno, a verujem da će kako stariji sugrađani tako i mališani uživati u novoizgrađenom akva parku – istakao je Jegorović i dodao da će u okviru novog akva parka biti izgrađena 3 velika tobogana.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE