Obrenovac, 06.05.2021

RASPISANI JAVNI POZIVI NAMENJENI POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČIMA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 22.03.2021.
Raspisani su javni pozivi za dodelu podsticajnih sredstava u oblastima pčelarstva, stočarstva, povrtarstva i voćarstva, kao i javni poziv koji se odnosi na dodelu sredstava za nabavku poljoprivredne mehanizacije

Foto:obrenovac.rs


Sekretarijat za privredu Grada Beograda objavio je javne pozive namenjene poljoprivrednim proizvođačima. Naime, raspisani su javni pozivi za dodelu podsticajnih sredstava u oblastima pčelarstva, stočarstva, povrtarstva i voćarstva, kao i javni poziv koji se odnosi na dodelu sredstava za nabavku poljoprivredne mehanizacije.

Zamenik predsednika opštine Obrenovac Miloš Stanojević pozvao je poljoprivredne proizvođače sa teritorije opštine Obrenovac da podnesu prijave za dodelu podsticajnih sredstava i na taj način pomognu i unaprede svoju proizvodnju.

On je ovom prilikom istakao da vlasnici poljoprivrednih gazdinstava koji planiraju da konkurišu za podsticajna sredstva, sve dodatne informacije mogu zatražiti u Kancelariji za poljoprivredu opštine Obrenovac, kao i na zvaničnom sajtu GO.

JAVNI POZIV ZA DOSTAVLjANjE PRIJAVA ZA DODELU PODSTICAJNIH SREDSTAVA U OBLASTI PČELARSTVA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ZA 2021. GODINU možete pogledati оvdе.

JAVNI POZIV ZA DOSTAVLjANjE PRIJAVA ZA DODELU PODSTICAJNIH SREDSTAVA U OBLASTI STOČARSTVA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ZA 2021. GODINU možete pogledati оvdе.

JAVNI POZIV ZA DOSTAVLjANjE PRIJAVA ZA DODELU PODSTICAJNIH SREDSTAVA U OBLASTI VOĆARSTVA I POVRTARSTVA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ZA 2021. GODINU možete pogledati оvdе.

JAVNI POZIV ZA DOSTAVLjANjE PRIJAVA ZA DODELU PODSTICAJNIH SREDSTAVA ZA NABAVKU TRAKTORA ILI POLjOPRIVREDNIH PRIKLjUČNIH MAŠINA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ZA 2021. GODINU možete pogledati оvdе.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE