Obrenovac, 07.05.2021

RADNO VREME ZA PRAZNIK


Izvor: Espreso/Novosti/Lokalne novine | Obrenovac, 13.02.2021.
Parking, radnje, prevoz - šta se menja a šta ostaje isto

Foto:infoliga.rs


Povodom obeležavanja Dana državnosti, koji se praznuje dva dana, u ponedeljak i u utorak, većih izmena radnog vremena uslužnih objekata neće biti.

Tržni centri i prodavnice radiće po uobičajenom radnom vremenu i bez skraćivanja, dok će dežurne biti apoteke. Parkiranje će biti besplatno u ponedeljak i utorak, dok će javni gradski prevoz saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

Gradski prevoz

U ponedeljak i utorak svi korisnici javnog gradskog prevoza moraće da budu strpljivi jer će se na vozila GSP čekati malo duže. Sve linije javnog gradskog prevoza saobraćaće do srede po nedeljnom redu vožnje.

Parkiranje

Prva dva dana u nedelji parkiranje će biti besplatno. Tokom praznika zatvoreni će biti i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Kraljice Marije 7 i Mileševska 51. Sve javne garaže biće neprekidno otvorene i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Trgovinski objekti

Maloprodajni objekti i trgovinski lanci radiće uobičajeno, bez zatvaranja za posetioce, sve do 20.00 ukoliko se ne promeni odluka o radnom vremenu. Promene u radnom vremenu neće biti ni u tržnim centrima u prestonici koji će raditi u ponedeljak i utorak do 20.00.

Apoteke

Tokom praznika u prestonici će non-stop dežurati ukupno pet apoteka "Beograd", u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Ulici dr Đorđa Kovačevića 27. Za kupce će do 18 časova biti otvorene apoteke u Knez Danilovoj i Patrisa Lumumbe na Paliluli, Majke Kujundžić na Zvezdari, Srpskih udarnih brigada u Rakovici i u Krivoločkoj na Zvezdari.

Pošta

Poslovnica Glavne pošte u Takovskoj ulici biće oba dana otvorena 24 sata. A osim ove poslovnice radiće i pošte u tržnim centrima, uglavnom do 19.00.

Pijace

Sve zelene pijace u sastavu JKP Gradske pijace tokom predstojećeg praznika Dana državnosti, 15. i 16. februara, radiće uobučajeno od 06 do 19 časova.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE