Obrenovac, 02.07.2022

RADOVI U MZ RVATI (VIDEO)


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 01.04.2022.
Ulica Branislava Nušića u mesnoj zajednici Rvati biće pokrivena asfaltom

Foto:lokalnenovine.rs


Obavljaju se radovi na pripremi terena za asfaltiranje dela Ulice Branislava Nušića u mesnoj zajednici Rvati. Danas su građevinske radove obišli predstavnici opštine Obrenovac.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Slavko Berić naglasio je, da su se nakon rešenih problema u vezi sa imovinsko-pravnim odnosima, stvorili uslovi za početak radova na asfaltiranju ove putne deonice.

–Ova ulica je značajna jer povezuje Ulicu Jovana Cvijića sa Ulicom Arčibalda Rajsa i Ulicom kneza Sime Markovića. Veliku zahvalnost dugujemo komšiji iz ovog kraja, čija je saglasnost za izgradnju ovog puta bila preduslov za izvođenje radova. Ulica će biti asfaltirana u dužini od 45 metara – naveo je Berić.

On je naglasio da će se nakon asfaltiranja ove saobraćajnice, postaviti ivičnjaci i trotoar.

Meštani ovog dela opštine Obrenovac susretali su se sa izvesnim izazovima, budući da su do centralnog dela grada morali ići zaobilaznim putevima, jer je ovaj put bio nepristupačan, međutim nakon asfaltiranja ove putne deonice, građani će iz ove ulice imati direktan izlaz na glavnu saobraćajnicu, Ulicu kneza Sime Markovića.

Građani mesne zajednice Rvati, koji žive u Ulici Branislava Nušića ističu da će postavljanjem asfalta na ovoj putnoj deonici, svakodnevno funkcionisanje meštana biti znatno olakšano.

Kako navode iz Javnog preduzeća za izgradnju, nakon asfaltiranja ulica na području gradske opštine Obrenovac , biće postavljena neophodna saobraćajna signalizacija.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE