Obrenovac, 04.12.2021

U TOKU SU RADOVI NA ASFALTIRANJU NEKATEGORISANIH PUTEVA U MESNOJ ZAJEDNICI STUBLINE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.11.2021.
U okviru projekta 'Put do svake kuće', u toku su građevinski radovi na asfaltiranju nekategorisanog putnog pravca na teritoriji mesne zajednice Stubline, u Lazarevića kraju.

Foto: lokalnenovine.rs


U okviru projekta "Put do svake kuće", u toku su građevinski radovi na asfaltiranju nekategorisanog putnog pravca na teritoriji mesne zajednice Stubline, u Lazarevića kraju. Danas su radove obišli predstavnici opštine Obrenovac.

"Ovo je jedan od najstarijih puteva u mesnoj zajednici Stubline. Dužina ovog puta je 295 metara, a nakon ove ulice, nastaviće se radovi na asfaltiranju ostalih nekategorisanih putnih pravaca" - naglasio je Petar Petrović, predsednik Saveta mesne zajednice Stubline.

Pomoćnik predsednika opštine Obrenovac Radovan Manojlović najavio je nastavak radova na izgradnji nekategorisanih puteva u mesnoj zajednici Veliko Polje, a potom i u Maloj Moštanici, nakon čega će se kako kaže, zatvoriti jesenji ciklus radova na asfaltiranju.

Meštanin ovog dela mesne zajednice Stubline Stefan Lazarević zahvalio je Gradskoj opštini Obrenovac, Savetu mesne zajednice i Javnom preduzeću "Elektroprivreda Srbije" na izdvojenim sredstvima za postavljanje asfalta u Stublinama. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE