Obrenovac, 09.12.2021

OBNOVLJENE SADNICE NA IGRALIŠTU U ULICI VUKA KARADŽIĆA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 24.11.2021.
Javno preduzeće za zaštitu i unapređenje životne sredine u sklopu jesenje sadnje danas je sprovelo akciju obnove sadnica na igralištu u ulici Vuka Karadžića.

Foto: lokalnenovine.rs


Javno preduzeće za zaštitu i unapređenje životne sredine u sklopu jesenje sadnje danas je sprovelo akciju obnove sadnica na igralištu u ulici Vuka Karadžića.

"Apelujemo na građane da budu savesni i da vode računa o onome što posadimo. Ovde smo u sklopu prošlogodišnje akcije posadili tuje, bile su čitava tri dana funkcionalne, već četvrti dan je jedan deo neko išÄupao. Ove godine smo odlučili da posadimo lovor višnju, možda bude bolje i lepše u ovom delu grada. Nadamo se da će to naši sugrađani ispoštovati i da ne dolazimo ponovo u istu situaciju." - rekao je Svetozar Andrić, direktor Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine.

"Prva zamisao je bila da ovo bude bezbednosni deo, međutim sama potreba jeste pošumljavanje i briga o životnoj sredini i to je ono čime mi želimo da ulepšamo naš grad, da učinimo bezbedno za decu koja se ovde igraju. Samo za godinu dana na ovom delu imaćemo jedan bedem koji će braniti da lopte izlaze na ulicu. Gradska opština Obrenovac brine o svakom detetu, sport je ono što je potrebno da naša deca budu zdravija. Molim sugrađane da ne dozvole da iko išÄupa sadnicu, brinućemo tokom godine o sadnicama, jer to je pre svega bezbednost naše dece na ovom igralištu." - rekao je Ivan Stojić, član veća opštine Obrenovac.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE