Obrenovac, 07.05.2021

SAVET ZA KOMUNALNI RED RADI PUNOM PAROM


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 26.03.2021.
Akcija čišćenja divljih deponija na teritoriji mesne zajednice Piroman-Brović

Foto:lokalnenovine.rs


Opštini Obrenovac i Savetu za komunalni red prijavljene su 4 lokacije na prostoru mesne zajednice Piroman-Brović, na kojima su formirane nove divlje deponije. Na inicijativu Saveta ove mesne zajednice, nadležne službe Javnog komunalnog preduzeća ”Obrenovac” danas rade na uklanjanju nepropisno odlaganog komunalnog otpada.
Predsednik Saveta mesne zajednice Piroman-Brović Đorđe Matić ovom prilikom zahvalio je Javnom komunalnom preuzeću ”Obrenovac”, što su u najkraćem mogućem roku izašli na teren i omogućili da se uklone divlje deponije sa teritorije ove mesne zajednice.

– Na ovom prostoru smeće nepropisno odlažu najčešÄ‡e meštani iz drugih mesnih zajednica. Međutim, mi se trudimo da uklonimo nepropisno odlagano smeće, ali građani i nakon toga nastavljaju da odlažu komunalni otpad na mestima koja nisu predviđena za to – istakao je Matić.

Građani iz mesne zajednice Piroman-Brović odazvali su se pozivima i došli da radnicima iz nadležnih službi Javnog komunalnog preduzeća, pomognu da uklone deponije.

– Savet mesne zajednice Piroman-Brović je mlad i nastojimo da naše selo učinimo boljim, lepšim i zdravijim mestom za život, te smo stoga odlučili da se okupimo danas i pomognemo koliko možemo – naveo je Matić.

Član Veća opštine Obrenovac Ivan Stojić istakao je da je ova akcija još jedna u nizu onih koje su sprovedene na inicijativu Saveta mesnih zajednica.

– Svakog dana smo na terenu, u kontaktu smo sa Savetima mesnih zajednicama, a Savet mesne zajednice Piroman-Brović pokazuje veliku želju da svaki deo ove mesne zajednice bude uređen – rekao je Stojić i zahvalio je svim meštanima koji su se odazvali pozivu da pomognu prilikom uklanjanja divljih deponija.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE