Obrenovac, 20.06.2021

SVE JE SPREMNO ZA POČETAK LETNJE SEZONE


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 06.06.2021.
Najava početka letnje sezone na bazenima i ”Cevki”

Foto:obrenovac.rs


Letnja sezona na otvorenim Obrenovačkim bazenima i banjskom kompleksu ”Cevka” počeće 15. juna.

Ivan Jegorović, direktor Javnog preduzeća Sportsko kulturni centar ”Obrenovac” je izjavio da su Obrenovački bazeni spremni za početak letnje sezone.

– Mi smo imali već mesec dana radova na Obrenovačkim bazenima pripremali smo sve ono što treba. Počev od sređivanja mašinskog postrojenja, krečenja, sređivanja, popravka vodovodnih i električnih instalacija. Naš akva park je takođe remontovan i spreman da dočeka sve Obrenovačke mališane – rekao je Jegorović i dodao da se 15. juna očekuje veliki broj posetilaca na bazenima.

Jegorović je poručio da je Obrenovački bazen najjeftiniji na teritoriji Grada Beograda i za ovu sezonu najavio značajan broj novih sadržaja.

– Svi oni sadržaji koje imamo, škola plivanja i vaterpolo treninzi će se odvijati u toku leta ovde. Pozivam sve roditelje čija deca ne znaju da plivaju da ih upišu u naše škole plivanja sa početkom letnje sezone – naveo je Jegorović.

Paralelno sa otvorenim bazenima letnja sezona počinje i na banjskom kompleksu ”Cevka”.

– Objekat je spreman i počinje danas da radi ukoliko to vremenski uslovi budu dozvolili i ovo kupalište kao i mnogih godina okuplja veliki broj Obrenovčana. Postojala je potreba da se ovo kupalište uredi i sredi i na najbolji način je sređeno. Verujem da će kao i na Obrenovačkim bazenima, Zabranu i ovo kupalište biti prepuno pogotovo što Obrenovac mnogo drugačije izgleda nego pre nekoliko godina. Sam ulaz u Obrenovac sa sređenim bazenima, novim tržnim centrom, banjom, bolnicom koja će uskoro biti na ovom potesu tako da naš grad mnogo lepše izgleda i uz ove sadržaje koje sada imamo možemo biti ponosni i možemo reći da se razlikujemo od mnogih drugih gradova i da ogromnu energiju ulažemo u to da ljudima u Obrenovcu pružimo bolji i kvalitetniji život – zaključio je Jegorović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE