Obrenovac, 04.07.2022

SVAKE PRVE SUBOTE U MESECU TAČNO U PODNE


Izvor: Kurir.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 30.12.2021.
Vojska Srbije i ministarstvo pokreću kviz!

Foto:Ministarstvo odbrane


Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović prisustvovao je sastanku na Vojnoj akademiji u vezi sa pokretanjem kviza Ministarstva odbrane i Vojske Srbije posvećenog srpskoj vojnoj istoriji.

Test verzija kviza u poznavanju vojne istorije od danas je dostupna na sajtu Ministarstva odbrane na linku, dok će kviz biti nagradni počev od 5. februara, kada će osim zvanične internet stranice biti dostupan i na društvenim mrežama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, saopštilo je Ministarstvo.

Počev od februara, pa svake prve subote u mesecu do kraja 2022. godine, tačno u podne, takmičari će moći da provere svoje znanje, a one koji za pet minuta, koliko traje nadmetanje, daju najviše tačnih odgovora, na mesečnom nivou očekuju vredne nagrade.

Pobednici će moći da uživaju u sedmodnevnom boravku na bazi polupansiona u objektima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na Tari, a drugoplasirani u objektima Vojne ustanove „Morović“, takođe u trajanju od sedam dana. Za one koji osvoje treća mesta, nagrada je paket promotivnog materijala Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE