Obrenovac, 10.05.2021

SUVENIRI IZ OBRENOVCA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 22.12.2020.
Po─Źela sa radom prva prodavnica suvenira u Obrenovcu

Foto:obrenovac.rs


U sastavu rekonstruisanog objekta Stare banje po─Źela je sa radom prva prodavnica suvenira u Obrenovcu. Pored prvih posetioca prodavnicu suvenira obišao je i direktor Javnog preduze─ça za izgradnju Obrenovca Milan Marošanin. Radno vreme prodavnice je svakog radnog dana od 8.00 do 20.00 sati.

– 20. decembar je bio zna─Źajan, ne samo zbog obele┼żavanja Dana opštine Obrenovac i otvaranja rekonstruisanog objekta Stare banje ve─ç i zbog otvaranja prve prodavnice suvenira u Obrenovcu u kojoj ─çe svi gosti koji do─Ĺu mo─çi da kupe jedan poklon, jednu uspomenu koju ─çe imati na Staru banju i na Obrenovac. Cilj i rad svih nas u ovoj prodavnici je da omogu─çimo našim privrednicima i svima onima koji imaju nešto ─Źime bi se Obrenovac ponosio i bio prepoznatljiv, da mogu svoje proizvode da izlo┼że i zajedno da u─Ĺemo u prodaju suvenira – rekao je Marošanin i dodao da u ovom trenutku postoji preko 50 suvenira koji su izuzetno zna─Źajni i pokazuju kako je nekada izgledao i kako danas izgleda Obrenovac.

– Da li je u pitanju Termoelektrana, objekti kao Sokolski dom, Biblioteka ”Vlada Aksentijevi─ç“ ili sama Stara banja, sve to mo┼żete na─çi ovde u vidu magneta, satova, šolja, sve─ça i svega onoga što u ovom trenutku imamo. Ne─çemo se zadr┼żati na tome i ima─çemo još više artikala – izjavio je Marošanin i najavio raspisivanje konkursa za ”Suvenir Obrenovca”.

– U narednom periodu, u januaru mesecu raspisa─çemo konkurs za ”Suvenir Obrenovca”. Svi naši umetnici i svi oni koji ┼żele nešto da ponude mo─çi ─çe da u─Źestvuju. Po završetku konkursa izabra─çemo prve tri nagrade koje ─çe biti izlo┼żene na udarnom mestu i predstavlja─çe nešto što je karakteristi─Źno za sam Obrenovac – zaklju─Źio je Marošanin.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE