Obrenovac, 01.07.2022

RADOVI NA IZGRADNJI TAMNAVSKE ULICE


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.03.2022.
Predsednik Gradske op┼ítine Obrenovac Miroslav ─îu─Źkovi─ç najavio je izgradnju kompletne infrastrukture na Tamnavskoj ulici.

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

U toku su radovi na izgradnji 4. faze obilaznice oko Obrenovca u du┼żini od 630 metara. Nakon novoizgra─Ĺene saobra─çajnice, saobra─çaj u ovom delu gradske opštine Obrenovac bi─çe dodatno rastere─çen, što ─çe pove─çati bezbednost svih u─Źesnika u saobra─çaju. Gra─Ĺevinski radovi oko Tamnavske ulice bi─çe završeni do kraja godine.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav ─îu─Źkovi─ç najavio je izgradnju kompletne infrastrukture na Tamnavskoj ulici.

– Bi─çe izgra─Ĺene i kišna i fekalna kanalizacija, kako sa jedne tako i sa druge strane ulice. Tako─Ĺe, ulica ─çe imati i peša─Źki trotoar, a parking koji trenutno postoji izme─Ĺu robne pijace i tr┼żnog centra Jugopetrol bi─çe ulivna saobra─çajnica i lepeza za Valjevski put. Samim tim premesti─çemo kompletan teretni saobra─çaj iz zone Zmajeve škole i Jugopetrolove pumpe, kao i po─Źetka glavne ulice – objasnio je ─îu─Źkovi─ç.


–Izgradnjom Tamnavske ulice, pove─ça─çe se stepen bezbednosti u Ulici Ljube Nenadovi─ça,tako─Ĺe Belopoljska koja je u ovom trenutku izuzetno prometna, posta─çe rastere─çenija i bezbednija izgradnjom Tamnavske – rekao je ─îlan Ve─ça opštine Obrenovac Miloš Stankovi─ç Stankovi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE