Obrenovac, 02.07.2022

U toku su aktivnosti na ureenju naselja Topolice


Izvor: Gradska op禳tina Obrenovac | Obrenovac, 19.02.2022.
Direktor Javnog preduzea za izgradnju Obrenovca Slavko Beri najavio je detaljno ureivanje naselja Topolice.

Foto:Gradska op禳tina Obrenovac


Poele su aktivnosti na ureenju naselja Topolice. U narednom periodu, na ovom prostoru bie obezbeena dodatna parking mesta, ali i ureeno igralište za decu, kao i teretana na otvorenom. Danas su naselje Topolice obišli predstavnici opštine Obrenovac.

Direktor Javnog preduzea za izgradnju Obrenovca Slavko Beri najavio je detaljno ureivanje naselja Topolice.

– Ovo je jedan od projekata na koji se ekalo du鱉e od 40 godina. Projekat koji e promeniti izgled naselja Topolice, a i ulepšati sliku našeg grada. Sa ovog podruja izneto je više od 100 tona šuta i komunalnog otpada. Takoe, ovde emo obezbediti dodatnih 65 parking mesta, graanima koji 鱉ive ovde obezbediemo teretanu na otvorenom i igralište za decu, kao i lep mobilijar koji e slu鱉iti za odmor za starije sugraane. Na ovom prostoru takoe emo urediti ulicu Topolice, spreiti dalju degradaciju same kolovozne konstrukcije i to tako što e se uraditi dodatna kosina sa bankinama koje e ojaati ivinjake – naveo je Beri.

Ivan Stoji kao glavni komunalni problem u naselju Topolice istakao je nedostatak raspolo鱉ivih parking mesta i zahvalio Miloradu Griu na zalaganjima, da se aktuelni problemi graana ovog dela Obrenovca konano reše.

– Savet za komunalni red opštine Obrenovac u saradnji sa svim relevantnim institucijama pokušava da reši problem parkiranja na prostoru naselja Topolice. Naime, danas se rešava problem svih graana naselja Topolice. Radi se pristupna saobraajnica u du鱉ini od 145 metara, sa novim parking mestima. Takoe, postoji problem parkiranja iz Ulice Kralja Aleksandra, koji e se u narednom periodu rešiti, ime emo dobiti još novih parking mesta – objasnio je Stoji i dodao da e se nakon ureenja naselja Topolice, uraditi i zoniranje parking mesta u ovom delu opštine Obrenovac.

Predsednik Saveta 3. mesne zajednice Igor Vjetrovi ovom prilikom zahvalio je Miloradu Griu koji je, kako ka鱉e, svojim zalaganjima obezbedio novac za realizaciju ovog projekta.


– Ureivanjem fasada na zgradama, izgradnjom novih parking mesta, kao i izgradnjom deijeg igrališta, mislim da e ovo naselje postati jedno od najlepših naselja na teritoriji gradske opštine Obrenovac – naveo je Vjetrovi i dodao da je u 3. mesnoj zajednici u toku realizacija još 8 novih projekata.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili PR Agencija za izradu i odr鱉avanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navoenje izvora
Ostale uslove kori禳enja portala proitajte OVDE