Obrenovac, 18.05.2022

Završena rekonstrukcija trotoara od Crne tačke do Muzičke kolonije


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.06.2019.
Radovi će se nastaviti i u centru grada, ali i u seoskim mesnim zajednicama

Foto:Printscreen
U sklopu sveobuhvatne akcije rekonstrukcije trotoara širom Obrenovca, završeni su i radovi na uređenju trotoara u Ulici Vojvode Mišića od Crne tačke do naselja Muzička kolonija.

"Gotovo je bilo nemoguće kretati se pri svakoj manjoj kiši, trotoari su bili ruinirani i sada izgledaju funkcionalno, imaju dovoljnu širinu i za pešake i bicikliste. Iduće nedelje krećemo sa radovima na Rojkovcu i u Avalskoj ulici, a trotoari će se raditi i narednih godina, radiće se kako rekonstrukcija tako i izgradnja novih i to ne samo u centru grada već i u seoskim mesnim zajednicama", rekao je Mirko Vranešević, predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac.

"I u Bariču duž Obrenovačkog puta će se raditi rekonstrukcija trotoara koji su urađen pre pola veka, a radovi počinju u narednih nekoliko nedelja. Kada se završi priključak na auto-put kreće se na drugu fazu radova, to jest, kreće se ka naselju Kovančina i ka Mislođinu", dodao je Vranešević.

On je i ovom prilikom podsetio sugrađane da je zakonom zabranjeno parkiranje na trotoarima, a zatim najavio pojačan nadzor policije.

"Apelujem na vozače da ne parkiraju automobile na prostoru predviđenom za pešake jer je najavljen pojačan nadzor policije. Nama nije u cilju da naplaćujemo kazne, već da se trotoari koriste za namene zbog kojih su izgrađeni", poručio je Vranešević.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE