Obrenovac, 13.06.2021

27. MAJA OTVARANJE NOVOG TRŽNOG CENTRA U OBRENOVCU


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 12.05.2021.
Radovi na izgradnji novog tržnog centra u Obrenovcu privode se kraju...

Foto:obrenovac.rs


Retail park Nest u ulici Kralja Aleksandra I u Obrenovcu, biće svečano otvoren u četvrtak, 27. maja. Novi tržni centar radiće svakog dana od 9.00 do 21.00 sat.

Kako najavljuju iz kompanije RC Europe, na dan otvaranja posetioce očekuju mnogobrojna iznenađenja.

– Pozivam sve Obrenovčane da zajedno sa nama 27. maja otvore Retail park Nest. Na dan otvaranja smo pripremili mnogobrojne popuste, a isto tako biće oranizovana i kulturno-umetnička dešavanja. Nadamo se da će nam epidemiološka situacija dozvoliti, da vas iznenadimo – rekla je Bojana Koljenšić lizing menadžer.

Novoizgrađen tržni centar, gde će mnogobrojni prodajni objekti izložiti raznovrsne ponude kupcima, postaće novo mesto okupljanja Obrenovčana. Naime, Obrenovčani koji su odlazili u Beograd kako bi obavili neku kupovinu koju nisu mogli realizovati u svojoj opštini, zbog nedostupnosti određenih prodajnih objekata, sada će moći u svom gradu efikasnije da obave svakodnevene nabavke raznovrsne robe različitih proizvođača.

Direktor Kancelarije za mlade opštine Obrenovac Uroš Mirićić pozvao je sve one koji budu imali neke tehničke probleme prilikom prijave za posao u novom tržnom centru ili u pisanju radne biografije, da se jave u prostorije Kancelarije za mlade, gde će dobiti svu potrebnu pomoć.

– Više od 150 Obrenovčana imaće priliku da radi u ovom objektu, da sarađuje kako sa velikim svetskim kompanijama, tako i sa uspešnim domaćim kompanijama. Radna mesta koja u budućnosti budu otvarana u tržnom centru biće oglašavana na zvaničnom sajtu infostud-a, ali kao i uvek do sada Kancelarija za mlade opštine Obrenovac biće na raspolaganju sugrađanima, pa ukoliko neko bude imao problem sa prijavom ili pisanjem cv-a, može se javiti našim službenicima u prosotrijama Kancelarije za mlade, u Domu kulture i u Paležu – naveo je Mirićić.

Odmah po otvaranju novog tržnog centra u opštini Obrenovac, potrošačima će svakodnevno biti na raspolaganju sledeći prodajni objekti: Pet Zone, Winner Club, Galen Pharme, Katrin, Maxi, N sport, New Yorker, Lilly, Đak sport, Pepco, LC Waikiki, Tehnomanija, Forma Ideale, Gigatron, Opposite shoes & Bags, Dexyco, Posejdon. Međutim, kako je najavljeno, u planu je otvaranje i dodatnih prodajnih objekata.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE